Η Ειρήνη Στεριανού, η Miss Greece για το 2015 και μοντέλο που έγινε γνωστό μέσα και από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι σόου GΝΤΜ, αποκάλυψε σε συνέντευξη της στο κανάλι του YouTube, «Τσάι με λεμόνι» πως την έχουν προσεγγίσει πολλοί αθλητές που αγωνίζονται στις μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

Στο επεισόδιο με τίτλο: «Η πιο όμορφη γυναίκα στην Ελλάδα», η Ειρήνη Στεριανού αναφέρθηκε σε αυτές τις εμπειρίες… φλερτ μέσω μηνυμάτων στα social media, όπου έχει έντονη παρουσία και κυρίως στο Instagram.

Μάλιστα, έκανε αναφορά και στον πρώην κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος τον περασμένο Ιανουάριο απαλλάχθηκε για την υπόθεση βιασμού 17χρονης. Η Ειρήνη Στεριανού σημείωσε ότι ο νυν άσος της Αλ Ντουχαΐλ του Κατάρ, «δεν έχει αφήσει κοπέλα».

Για τους αθλητές που της την έχουν «πέσει» από τα social media η Ειρήνη Στεργιανού, δήλωσε: «Μου την έχει πέσει ο Σεμέδο, που δεν έχει αφήσει κοπέλα. Παρουσίαζα αθλητική εκπομπή στην Κύπρο οπότε με έμαθαν έτσι. Μου την έχουν πέσει ξένοι και Έλληνες ποδοσφαιριστές, από Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Και από το ποδόσφαιρο και από το μπάσκετ».