Ένας από τους όρους που είχε θέσει η Πρισίλα Πρίσλεϊ (Priscilla Presley) κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων σχετικά με τη διαχείριση της περιουσίας της Λίζα Μαρί ήταν να ταφεί δίπλα στον Έλβις Πρίσλεϊ (Elvis Presley). Σύμφωνα με το TMZ, το αίτημα αυτό δεν έγινε δεκτό από την υπόλοιπη οικογένεια.

Υπενθυμίζεται ότι στη Γκρέϊσλαντ αναπαύονται εκτός από τον βασιλιά του Rock and Roll οι γονείς του, η κόρη του Λίζα Μαρί και ο γιος της Μπέντζαμιν Κίου ο οποίος πέθανε το 2020.

Η εξέλιξη αυτή έγινε γνωστή λίγες ημέρες αφότου η Πρισίλα κατέληξε σε συμφωνία μετά από πολύμηνη δικαστική μάχη με την εγγονή της Ράιλι Κίου (Riley Keough) και τον πρώην σύζυγο της Λίζα Μαρί Mάικλ Λόκγουντ (Michael Lockwood) σχετικά με τη διαχείριση της κληρονομιάς που άφησε η κόρη της η οποία έφυγε από την ζωή τον Ιανουάριο.

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ

«Όλα τα μέρη κατέληξαν σε διακανονισμό και οι οικογένειες είναι ευτυχισμένες. Είναι πολύ ενθουσιασμένοι για το μέλλον», δήλωσε στο ET ο δικηγόρος της Πρισίλα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Από την πλευρά του ο συνήγορος της Ράιλι Κίου συμφώνησε λέγοντας: «Η Ράιλι είναι πολύ χαρούμενη. Είναι μια αξιόλογη γυναίκα και το μέλλον της είναι λαμπρό».

Οι όροι της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστοί.