Το νέο θεατρικό βήμα του Σταμάτη Γαρδέλη έχει τίτλο «Το αύριο» και πρόκειται για ένα έργο το οποίο υπογράφει ο ίδιος. «Είναι πιο ελεύθερο, γίνεται ένα διαδραστικό παιχνίδι, θεατρομουσικοχορευτικές φυλλοσοφούρδες δικές μου και η ανάλυση είναι ότι η σκέψη μπορεί να διαφοροποιήσει εσωτερικά τον καθένα μας. Τις ξεχωριστές αποχρώσεις του χαρακτήρα του» εξήγησε ο Σταμάτης Γαρδέλης στην κάμερα του Happy Day και στη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή.

Στην συνέχεια ο ηθοποιός αναφέρθηκε και σε μια ερωτική σκηνή που είχε με συμπρωταγωνίστριά του σε κάποια ταινία και η οποία από ένα σημείο και έπειτα έπαψε να είναι γύρισμα και έγινε… αληθινή.

«Υπήρξαν πολλές σχέσεις με συμπρωταγωνίστριές μου που δεν μάθατε. Οι περισσότερες επαφές, πιο στενές και τις προχωρημένες ήταν με τις παρτενέρ μου. Εκεί γίνονταν κάποιες ακρότητες, που δεν θα συμμετείχα σήμερα σε αυτές κι ούτε θα δεχόμουν τέτοιες καταστάσεις» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Είχα μια σχέση με μία κοπελίτσα εκείνη την εποχή το ’80 κι είχαμε μία ερωτική σκηνή σε μία ταινία κάτω από τα σκεπάσματα κι ήταν πολύ… ζωντανή, πολύ φυσική, τόσο που ο σκηνοθέτης το κατάλαβε και κάναμε break».

«Έκλεισε την πόρτα και μας άφησε στο δωμάτιο. Ήταν πραγματική πράξη και δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε γιατί είχαμε και σχέση και την ολοκληρώσαμε. Ήταν όλοι μέσα στο δωμάτιο από το συνεργείο, αλλά ο σκηνοθέτης είπε break παιδιά» πρόσθεσε ο Σταμάτης Γαρδέλης.