Το εάν έχει κάνει unfollow ή όχι τη Σίσσυ Χρηστίδου ρωτήθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης, με εκείνον να λέει ένα απλό «ναι» στους δημοσιογράφους που τον ρώτησαν.

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα, σχολιάστηκε το γεγονός αυτό, με τον παρουσιαστή να λέει πως φαίνεται πως το ζευγάρι χώρισε επειδή μάλλον δεν ταίριαζε, όπως γίνεται και σε όλους τους χωρισμούς.

Μετά τα όλα όσα είχαν ειπωθεί στη δικαστική διαμάχη που είχε το  πρώην ζευγάρι Χρηστίδου – Μαραντίνης, ο παρουσιαστής ανέφερε πως ο Θοδωρής Μαραντίνης είχε κάνει αίτηση για να έχει την κοινή επιμέλεια των παιδιών του με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Σε αυτό απάντησε η δημοσιογράφος Φωτεινή Πετρογιάννη, η οποία έχει αποκλειστικές πληροφορίες για την υπόθεση.

«Η υπόθεση έχει εκδικαστεί και την έχει χάσει τη συνεπιμέλεια ο κ. Μαραντίνης. Αυτή τη στιγμή η επιμέλεια των παιδιών τους είναι στη Σίσσυ Χρηστίδου. Είχε γίνει το δικαστήριο κάπου στα Χριστούγεννα και την έχει χάσει τη συνεπιμέλεια ο κ. Μαραντίνης. Προφανώς, τα παιδιά περνούν και χρόνο με τον πατέρα τους» ανέφερε η δημοσιογράφος.

«Έχει τελειώσει το δικαστήριο, την έχει χάσει! Γίνεται ό,τι έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους, αλλά συνεπιμέλεια δεν υπάρχει. Για να πάνε για παράδειγμα τα παιδιά με τον Θοδωρή Μαραντίνη στο εξωτερικό, πρέπει να υπογράψει το αντίστοιχο έγγραφο η Σίσσυ Χρηστίδου! Τη φόρμουλα τώρα τη βρίσκει το πρώην ζευγάρι, οι γονείς», είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη.