Μετά την προβολή της συνέντευξης της Ιουλίας Κουκουβέ για την υπόθεση κακοποίησής της από πρώην σύντροφό της, η Έλενα Χριστοπούλου, φανερά συγκλονισμένη, σχολίασε το γεγονός. Η ίδια, μάλιστα, δε δίστασε να πει δημόσια, όσα πιστεύουν οι περισσότεροι.

«Να έχεις τους γονείς, να πας να τους πεις την εμπειρία σου, και να μη βρίσκεις καμία συμπαράσταση. Αν δεν έχεις τους οικείους σου να σε υποστηρίξουν, θα κάνεις ό,τι μπορείς» δήλωσε η Έλενα Χριστοπούλου στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά. «Είναι να τρελαίνεσαι. Της βάζει ο άλλος τη βέρα και τη θεωρεί ιδιοκτησία του, την κάνει μετά ό,τι θέλει, γυρνάει στο σπίτι της, στη ‘’φωλιά’’ της, και της λένε ‘’σηκώνουμε τα χέρια ψηλά’’».

Η ίδια πρόσθεσε στη συνέχεια πως «εγώ τρελαίνομαι γιατί αυτοί οι άνθρωποι είναι μόνοι τους. Πώς γίνεται να κάνεις παιδιά και να τα παρατάς μόνα τους. Γιατί κάνουνε παιδιά αυτοί οι άνθρωποι, αφού, τελικά, δεν μπορούν; Να μην γίνεις γονιός, αν δεν μπορείς να στηρίξεις τα παιδιά σου».

Από πλευράς της, η Φαίη Σκορδά είπε στην Έλενα Χριστοπούλου να μην είναι τόσο σκληρή και να μην κάνει συγκρίσεις, με τη δεύτερη να απαντά «είμαι σκληρή, να τα, τα αποτελέσματα! Αν κάνεις ένα παιδί, πρέπει να έχεις όλη την ευθύνη. Πακέτο τα παιδιά στο Instagram, πακέτο τα παιδιά με τα laptops, πακέτο τα παιδιά παντού. Άει παρατήστε με!».