Ο ηθοποιός Νίκος Ψαρράς μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό θέατρο και τη σχέση έχει το κίνημα me too. Οι δηλώσεις του ήρθαν λίγες ώρες μετά την εκδίκαση των αγωγών του Γιώργου Κιμούλη εναντίον του ίδιου, της Ζέτας Δούκα και της Δώρας Χρυσικού.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη, ο Νίκος Ψαρράς αρχικά μίλησε για τους ηθοποιούς στο θέατρο, όπου ανέφερε χαρακτηριστικά πως «πάντα συνέβαινε κάποιοι να γίνονται ηθοποιοί, χωρίς να έχουν τελειώσει κάποια σχολή υποκριτικής. Για να γίνεται αυτό, σημαίνει ότι υπάρχει ζήτηση. Το να υποδυθείς έναν χαρακτήρα και να μπεις βαθιά στο ‘’πετσί’’ του είναι επώδυνο και θέλει κότσια».

Όσον αφορά το θέμα του ελληνικού me too, ο Νίκος Ψαρράς εξέφρασε την άποψή του, λέγοντας πως «γιατί το ελληνικό θέατρο έχει γίνει ‘’κέντρο της ακολασίας’’ και όλοι οι άλλοι σιωπάτε; Το me too δεν έχει να κάνει με το θέατρο, έχει να κάνει με την ανθρώπινη φύση. Έχει να κάνει με την ανάγκη να νιώθουμε όλοι μας, στον εργασιακό μας χώρο, ασφαλείς. Και να μην υπάρχει καμία βία».

Στη συνέχεια, ο ίδιος μιλώντας για τον εαυτό του, πρόσθεσε πως «εγώ επιβραβεύω τους ανθρώπους που βρίσκουν τη δύναμη να μιλήσουν».

Τέλος, ο Νίκος Ψαρράς μίλησε για την εμπειρία του ως πατέρας, όπου χαρακτήρισε τον εαυτό του ως καλό αλλά και λίγο «αυστηρό». «Τα παιδιά θέλουν απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα και πρέπει να έχεις την ψυχραιμία να σκεφτείς μια απάντηση που θα είναι σωστή και το παιδί σου θα καταλάβει και θα κατανοήσει».