Φωτιές άναψε στο Hollywood η συνέντευξη που έδωσε ο Μάθιου ΜακΚόναχι στο podcast “Let’s Talk Off Camera with Kelly Ripa”. Ο πετυχημένος ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι εκείνος και ο συνάδελφός του Γούντι Χάρλεσον μπορεί να είναι ετεροθαλή αδέλφια.

Μάλιστα αποκάλυψε πως αυτή η θεωρία καθώς και η στενή σχέση που έχουν χτίσει, είναι αποδεκτή και από τις οικογένειες τους.

“Τα παιδιά μου τον λένε θείο Γούντι, τα παιδιά του με λένε θείο Μάθιου. Η οικογένεια του βλέποντας πολλές φωτογραφίες του πιστεύει ότι είμαι εγώ. Η οικογένειά μου βλέποντας πολλές φωτογραφίες μου πιστεύει ότι είναι αυτός” λέει ο ΜακΚόναχι στο podcast σύμφωνα με το CNN.

Μάλιστα αποκάλυψε πως ενώ βρίσκονταν πριν λίγα χρόνια στην Ελλάδα, η μητέρα του ΜακΚόναχι τους αποκάλυψε πως γνωριζόταν με τον πατέρα του Γούντι. Ο γνωστός ηθοποιός πιστεύει ότι οι γονείς τους είχαν κάτι πολύ παραπάνω από μια απλή γνωριμία. Ενώ συνέχισε λέγοντας πως ενώνοντας κάποια στοιχεία, ανακάλυψαν πως εν τέλει η θεωρία μπορεί να οδηγεί και σε αλήθεια.

Ολοκληρώνοντας ο Μάθιου ΜακΚόναχι εξήγησε πως για εκείνον η διαδικασία ενός τεστ DNA είναι πολύ πιο δύσκολο για εκείνον, καθώς θα σημαίνει πως μεγάλωσε μέσα σ’ ένα ψέμα, αφού ο πατέρας που γνώρισε δεν θα είναι ο πραγματικός.

Οι δύο τους εμφανίζονται στην σειρά του AppleTV “Brother from Another Mother” (Αδέλφια από διαφορετική μητέρα), μια φανταστική απεικόνιση της δικής τους φιλίας, ενώ είχαν συμπρωταγωνιστήσει και στην καλύτερη, για πολλούς, αστυνομική σειρά True Detective.