Μια αστυνομική τηλεφωνήτρια στο Τέξας τέθηκε σε διαθεσιμότητα αφού ο σύζυγός της την έπιασε να κάνει sexting με επτά αστυνομικούς. Μάλιστα, είχε φτάσει στο σημείο να κάνει σχέση με δύο από αυτούς. Τώρα, το αφεντικό της διερευνά αν κάποιες από τις ερωτικές περιπτύξεις έγιναν εν ώρα υπηρεσίας.

Η Krystle Perez, 38 ετών, νυχτερινή τηλεφωνήτρια στο γραφείο του σερίφη της κομητείας Bexar στο Σαν Αντόνιο, τέθηκε σε άδεια άνευ αποδοχών αφότου ο σύζυγός της, Giancarlo Perez, ανακάλυψε τα πιπεράτα μηνύματα στο κινητό της τηλέφωνο. Μαζί με την Perez, ο αρχιφύλακας Renaldo Salinas και ο βοηθός του, Juan Leal, έχουν, επίσης, τεθεί σε διαθεσιμότητα, καθώς και αντιμετωπίζουν πιθανή απόλυση για το σκάνδαλο.

«Η συμπεριφορά τους προφανώς, σύμφωνα με την έρευνα, κρίθηκε αρκετά κατάφωρη ώστε να εκδώσουμε αυτές τις προτεινόμενες απολύσεις», δήλωσε ο σερίφης Javier Salazar.

Ένας άλλος από τους αξιωματικούς, ο βοηθός Τζέισον Τζάρβις, έχει πληγεί με προτεινόμενη διαθεσιμότητα 30 ημερών, ενώ η σύζυγός του, Τζέσικα Τζάρβις, τον χωρίζει αφού ισχυρίζεται ότι παραδέχτηκε ότι είχε σχέση με την Πέρεζ.

Σύμφωνα με το nypost.com, ο Giancarlo Perez δήλωσε ότι ήταν αυτός που ανακάλυψε τα πρόστυχα μηνύματα μεταξύ της συζύγου του και έξι αστυνομικών της κομητείας Bexar και ενός αξιωματικού του αστυνομικού τμήματος της πόλης Converse. Μοιράστηκε μερικά από τα μηνύματα που έστειλε η σύζυγός του.

Δεν ήταν σαφές αν κάποιο από τα άτομα ήταν σε υπηρεσία όταν εστάλησαν τα μηνύματα ή όταν έλαβαν χώρα τα υποτιθέμενα ραντεβού, αλλά ένα από τα μηνύματα εστάλη στις 10 μ.μ., όταν ο Salinas φέρεται να έγραψε στην Perez: «Τελειώνω τα μεσάνυχτα, ήρθα νωρίς».