Από μοντέλο και υπάλληλος καταστήματος, influencer και επιχειρηματίας η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ. Μεγάλωσε στην Τζάκα, μια πόλη στη βορειοανατολική Ισπανία και μέρος της επαρχίας Χουέσκα, κοντά στα Πυρηναία. Γεννήθηκε από Ισπανίδα μητέρα και Αργεντινό πατέρα. Όταν ήταν παιδί έμαθε χορό, αλλά τελικά αποφάσισε να αλλάξει καριέρα και να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, αφού σπούδασε αγγλικά στο Λοδίνο.

Η σχέση της με τον διάσημο ποδοσφαιριστή έγινε γνωστή το 2016, όταν το ζευγάρι ξεκίνησε να κάνει δημόσιες εμφανίσεις. Η σύντροφος του σούπερ-σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αποκαλύψει στο παρελθόν ότι συνάντησε για πρώτη φορά τον Πορτογάλο σταρ στο κατάστημα της Gucci όπου εργαζόταν στο κέντρο της Μαδρίτης. Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ βρίσκεται και πάλι στο φως της δημοσιότητας, μετά την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν της σειράς ριάλιτι του Netflix «I Am Georgina».

Ένας χρήστης του TikTok με το όνομα Pablo Bone ισχυρίζεται ότι έχει δουλέψει στο παρελθόν με την Τζορτζίνα, την οποία χαρακτήρισε αλαζονική, πριν γνωρίσει τον Ρονάλντο.

«Δούλευα με την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ στη Gucci περίπου δύο μήνες πριν γίνει διάσημη», είπε ο Bone. «Συναντηθήκαμε αρκετές φορές δουλεύοντας στο κατάστημα. Εκείνη ήταν στο γυναικείο τμήμα και εγώ στο ανδρικό. Είχα ήδη δει τον Κριστιάνο αρκετές φορές στο κατάστημα πριν συναντηθούν και η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που ειπώθηκαν για τον Κριστιάνο και την Τζορτζίνα. Η Τζορτζίνα ήταν πάντα έτσι. Ακόμα κι όταν δεν είχε πολλά χρήματα ή δεν είχε τουλάχιστον τα χρήματα που έχει τώρα, είχε πάντα αυτόν τον αέρα αλαζονείας και ανωτερότητας. «Τελικά, πάντα έψαχνε να πετύχει και γι’ αυτό δούλευε σε διάφορες εταιρείες πολυτελείας. Γνώριζε πολλούς ανθρώπους στον κόσμο της νυχτερινής διασκέδασης στη Μαδρίτη» ανέφερε για την διάσημη συνεργάτη του.

@pablobonee

Respuesta a @Arivila8 INSTA: PABLOBONEE @PABLETE.HA

♬ fashion show(256764) – TimTaj

Οι δηλώσεις του Bone στο TikTok δεν σταματάν εκεί, καθώς όπως είπε ότι η Τζορτζίνα ήταν ήδη φιλόδοξη και είχε βάλει στόχο να παντρευτεί έναν εκατομμυριούχο.

«Όπως όλοι γνωρίζουν, επειδή η Τζορτζίνα το έχει περιγράψει έτσι, όταν συναντήθηκαν ο Κριστιάνο έμπαινε στο κατάστημα της Gucci με κάποιους φίλους και τον γιο του και εκείνη μόλις έβγαινε από την πόρτα, αλλά δεν ήταν έτσι τα πράγματα»,είπε ο Bone. «Όταν ο Κριστιάνο μπήκε στο κατάστημα, όλοι γυρίσαμε να τον κοιτάξουμε γιατί είναι ένας πολύ ψηλός άντρας και τέτοιου είδους πελάτες παρακολουθούνται μόνο από τους διευθυντές των καταστημάτων».

@pablobonee

Respuesta a @Victoria @PABLETE.HA INSTA: PABLOBONEE

♬ fashion show(256764) – TimTaj

Δεν είναι η πρώτη φορά που η σύντροφος του ποδοσφαιριστή απασχολεί τα social …για αρνητικούς λόγους. Οι δηλώσεις της κατά καιρούς σχολιάζονται ποικιλοτρόπως. Η πιο πρόσφατη, ήταν κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της στην εκπομπή, «El Hormiguero», όπου η Ροντρίγκεζ συζήτησε την πρόσφατη μετακόμιση της οικογένειάς της στη Σαουδική Αραβία μετά τη μεταγραφή του Ρονάλντο στην Al-Nassr τον Ιανουάριο. Ορισμένα ισπανικά μέσα ενημέρωσης της επιτέθηκαν για την προφανή έλλειψη κατανόησης της ζωής στη χώρα και για την προώθηση ενός ριάλιτι που δεν αντικατοπτρίζει με ακρίβεια τη ζωή της.