Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε για το νέο του ρόλο ως Μότσαρτ, για την επιτυχία της σειράς το «Νησί», αλλά και για την προσωπική του ζωή.

«Δεν μου πήρε παραπάνω από 4 λεπτά για να πω το ναι όταν μου έγινε η πρόταση για τον Μότσαρτ», δήλωσε στο περιοδικό Elle ο ηθοποιός, ενώ μίλησε και για την τηλεοπτική επιτυχία της σειράς το «Νησί»: «Φυσικά και ζήλεψα τη τηλεθέαση που κάνει το Νησί. Είναι ωραίο να ζηλεύουμε με μέτρο. Το θέμα είναι πού μας οδηγεί αυτή η ζήλια. Όταν η ζήλια σού βγαίνει σε δημιουργία, τότε αυτό είναι εξέλιξη. Το Νησί είναι μια εξαιρετική δουλειά που ο καθένας θα ζήλευε».
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε και για την προσωπική του ζωή.

«Στην ηλικία μου ταιριάζει οτιδήποτε είναι αληθινό. Σ’ αυτή τη φάση της ζωής μου ένας γάμος δεν είναι κάτι αληθινό, ούτε κάτι που πιστεύω ότι θα ήμουν καλός σ’ αυτό. Όμως, το να υπάρξω σαν πατέρας είναι κάτι που θέλω αληθινά και ουσιαστικά στη ζωή μου. Απλώς είμαι διπλά σκεπτικός, αφού βλέπω γύρω μου μια κοινωνία σε ταραχή, πράγμα που μοιραία οδηγεί στο να την πληρώνουν τα παιδιά. Ελπίζω, με όση δύναμη έχω, να τα καταφέρω και να γίνω καλός πατέρας στο μέλλον».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.