Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να κερδίσει σιγά σιγά τους Βρετανούς, οι οποίοι μπορεί να μην συμπάσχουν με το δράμα που ισχυρίστηκε πως έζησε στη βασιλική οικογένεια, αλλά θέλουν να αποκτήσουν το μούσι του.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, μόλις κυκλοφόρησε η αυτοβιογραφία του έγινε ανάρπαστη στο Ηνωμένο Βασίλειο και η πλειοψηφία μπορεί να χλεύασε το περιεχόμενο της, όχι όμως και το εξώφυλλο., όπου ο Χάρι εμφανίζεται να κοιτάει τον αναγνώστη στα μάτια.

Έτσι, εκατοντάδες πάνε σε κλινικές μεταμόσχευσης μαλλιών στην Τουρκία -φημίζεται στη Βρετανία ως χώρα με φθηνές αισθητικές επεμβάσεις- και δίνουν έως και 2.800 ευρώ για να αποκτήσουν γενειάδα που παραπέμπει στο «αρρενωπό» μούσι του Χάρι, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Χαρακτηριστικά, ο συνιδρυτής της τουρκικής κλινικής «EsteNove», Batuhan Kizilcan, δήλωσε πως «το ενδιαφέρον για μεταμόσχευση γενειάδας αυξάνεται σταθερά τα τελευταία χρόνια. Από τότε όμως που ο δούκας του Σάσεξ, Χάρι, κυκλοφόρησε τα απομνημονεύματά του, το λουκ του έχει γίνει ανάρπαστο, η τελευταία λέξη της μόδας. Η ζήτηση για τις μεταμοσχεύσεις με στόχο οι άνδρες να του μοιάσουν έχουν αυξηθεί σε τέτοιο βαθμό που πλέον έχουμε “βαπτίσει” την τάση αυτή ως το “Φαινόμενο Χάρι”».