Την ενόχλησή της στον αέρα της εκπομπής της, «Super Κατερίνα» έδειξε με έντονο τρόπο η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που δέχεται η Ιωάννα Τούνη, τις τελευταίες μέρες σχετικά με την ανατροφή του μωρού της, μαζί με τον σύζυγό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η εκπομπή έδειξε το story της influencer που απάντησε στις επικρίσεις και η Κατερίνα Καινούργιου πήρε θέση και τη στήριξε ανοιχτά για την επιλογή της.

«Η κάθε γυναίκα και το κάθε ζευγάρι μεγαλώνει το παιδί όπως κρίνει το ίδιο. Δεν καταλαβαίνω που όλοι ξαφνικά έχουν γίνει κριτές των πάντων.

Βεβαίως και τα παιδιά έχουν την οικονομική δυνατότητα να βάλουν μία γυναίκα να βοηθάει, δεν θέλουν. Θέλει η γυναίκα να είναι με το μωρό της, δικαίωμά της και μπράβο της», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Και συνέχισε: «Ο καθένας θα κάνει ό,τι θέλει, δικό του παιδί είναι. Υπάρχουν άλλοι που το παιδί τους δε το έχουμε δει ποτέ, δε θέλουν. Να είναι καλά το μωράκι. Δε μπορώ τα σχόλια, ειδικά από άλλες μαμάδες, που λένε γιατί το κρατάς έτσι το μωρό.

Άι μωρή, εσύ το κρατάς καλύτερα; Με πιάνουν τα νεύρα μου που όλες κάθονται και σχολιάζουν λες και είναι καλύτερες μάνες και οι άλλες… Η καθεμία γυναίκα μεγαλώνει όπως θέλει το μωρό της» κατέληξε η παρουσιάστρια.

Για την ακρίβεια αρκετοί «καλοθελητές» κάνουν στην Ιωάννα Τούνη παρατήρηση για το πού αφήνει τον μπέμπη της, όταν βρίσκεται εκτός σπιτιού.

Η εντυπωσιακή influencer ξεκίνησε και τη γυμναστική αφού ο μικρός σαράντισε και με αφορμή αυτό ξέσπασε την Τρίτη (21/2) στα σχόλια που δέχτηκε.

«Παίρνω το μωρό παντού. Τι θα κάνω; Θα κάτσω σπίτι να κλαίω τη μοίρα μου; Θα το βγάζω το μωρό που να χτυπιέστε, δεν με νοιάζει καθόλου τι λέτε. Αυτά. Επίσης μερικοί δεν έχετε άλλες σκοτούρες εδώ μέσα, παρά μόνο που αφήνω εγώ το παιδί μου; Πουθενά! Η μαμά του Δημήτρη μένει Πάτρα, την δική μου την έχασα πρόσφατα…και δεν θέλω σε αυτή την φάση γυναίκα να μου τον κρατάει! Το έχω μαζί μου συνέχεια.. Ηρεμήσατε τώρα;» διαμηνύει.

Κάποια τώρα εικοσιτετράωρα πριν η εντυπωσιακή influencer και επιχειρηματίας, μέσα από story της έδειξε ξανά τον θύμο της για μήνυμα που έλαβε για τον γιο της.

Αφορμή στάθηκε πως σε κάποια πλάνα που τραβάει, ο μπέμπης δεν φοράει ρουχαλάκια.

«Κάτι ακόμα πριν μου γυρίσει ο εγκέφαλος. Πολλές φορές έχετε δει στα stories μου τον μικρό μπέμπη, ο οποίος είναι λίγο γυμνούλης και κάπου διάβασα ότι αφήνουμε το μωρό γυμνό να κρυώνει γιατί περιμένουμε ρούχα. Μπορώ να ρίξω μία χλέπα στην οθόνη και να πάει απευθείας στον παραλήπτη;» ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων.