Σε ένα νέο βίντεο, η Victoria, γνωστή στο διαδίκτυο ως @lovevickyalways, μοιράζεται τις στιλιστικές της επιλογές στην επαγγελματική της ζωή της ως δικηγόρος, δίνοντας «πιπεράτες» λεπτομέρειες για το dress code από τις 9 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα που είναι στο γραφείο της, μεταδίδουν οι The Sun.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο στο TikTok διάρκειας μόλις 11 δευτερολέπτων, εμφανίζεται να φοράει ένα γκρι σακάκι με λεπτή εφαρμογή και ένα ασορτί παντελόνι. Κάτω από το σακάκι της φαίνονται μαύρα δαντελένια εσώρουχα. Εμφανίζεται να τραγουδά με τον viral ήχο, «I’m I…I’m I motherf*****, I’m I.» Ενώ στην λεζάντα, έγραψε: «Ποιος φοράει εσώρουχα κάτω από τα κοστούμια στη δουλειά;»

Το βίντεο τράβηξε την προσοχή των χρηστών στο διαδίκτυο, κερδίζοντας περισσότερες από 1.200 προβολές. Στα σχόλια, οι ακόλουθοί της μοιράστηκαν τις αντιδράσεις τους για την αποκάλυψή της, με έναν να γράφει: «Πανέμορφα χαρακτηριστικά προσώπου… γυναίκα με εξαιρετική εμφάνιση».

Η Victoria μοιράζεται τακτικά βίντεο από στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της στους 35.900 ακολούθους της. Σε ένα άλλο βίντεο, η ασκούμενη δικηγόρος φαίνεται να φορά το ίδιο σακάκι με μαύρο φανελάκι και καρό μίνι φούστα.

Ενώ η σέξι δικηγόρος χορεύει λέει στους ακολούθους της: «δάγκωσα τη γλώσσα μου, είναι μια κακή συνήθεια». Στη λεζάντα έγραψε: «Αν και έχω δουλειά στον νομικό τομέα, εξακολουθώ να φοράω μικροσκοπικές φούστες στη δουλειά» ενώ παρακάτω πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να σταματήσω».

Στα σχόλια, οι followers της υποστήριξαν την απόφασή της να φορέσει ό,τι θέλει, με έναν να της γράφει: «Εσύ είσαι εσύ». ενώ ένας άλλος είπε: «Μακάρι να δούλευες μαζί μου!» Κάποιος άλλος είπε: “Σας ευχαριστώ γι’ αυτό! Πρέπει να κάνουμε την μέρα καλύτερη για όλους τους εργαζόμενους εκεί».