Οι βέρες που φόρεσε ο Τόλης Βοσκόπουλος και η πρώτη του σύζυγος, Στέλλα Στρατηγού το 1961 στο γάμο τους, βγαίνουν σε πλειστηριασμό.

Σήμερα, 62 χρόνια αργότερα, οι βέρες βγαίνουν σε πλειστηριασμό και το θέμα ήρθε στη δημοσιότητα μέσα από την πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» την Παρασκευή (10/02) στον Alpha.

«Οι βέρες από τον πρώτο γάμο του αείμνηστου καλλιτέχνη βρέθηκαν στα χέρια μου από συγγενικό πρόσωπο της αείμνηστης Στέλλας Στρατηγού» εξήγησε ο Γιώργος Τσαγκαράκης, στο γραφείο πλειστηριασμών του οποίου βρέθηκε η δημοσιογράφος Μαρία Βλάχου με την κάμερα της εκπομπής του Alpha.

«Οι εν λόγω βέρες είναι χρονολογημένες από μέσα, 6 Σεπτεμβρίου του 61. Και τα δυο δαχτυλίδια είναι χρυσά, 18 καρατίων και το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους είναι ότι έχουν πάνω τους τα αρχικά τους γράμματα» συνέχισε ο κ. Τσαγκαράκης.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ τα αρχικά είναι διακοσμημένα με διαμάντια ενώ τα χρήματα από τον πλειστηριασμό θα πάνε στην οικογένεια η οποία θα τα αξιοποιήσει όπως νομίζει.

Η τιμή εκκίνησης του πλειστηριασμού θα είναι 2.500 ευρώ ενώ η εκτίμηση του Γιώργου Τσαγκαράκη είναι τα 7.500 ευρώ.