Ο Γιώργος Ταλάντσεβ, ο πρώην παίκτης του Survivor, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο ριάλιτι. Αναφορικά με το περιστατικό με το κινητό τηλέφωνο και την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από τον Survivor All Star, ο Γιώργος Ταλάντσεβ αναφέρθηκε στη δική του παρόμοια περίπτωση.

«Είναι ένα παιχνίδι. Εμείς το βλέπουμε από τον καναπέ μας, με τα πατατάκια μας. Όταν είσαι μέσα, το ξεχνάς αυτό, είναι ο τρόπος ζωής σου, η επιβίωσή σου. Είναι ψυχολογική υποστήριξη ένα τηλέφωνο, μπορεί να σου δώσει μεγάλο μπουστάρισμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο παίχτης.

Ερωτηθείς για τη δική του περίπτωση πέρυσι, είπε: «Εγώ ήμουν μέσα 3,5 μήνες και ο Άρης 4 και κάτι. Αυτό που βλέπουμε τώρα έγινε στις 3 βδομάδες. Όταν αρχίσουν και σου λείπουν πρόσωπα και έχεις την ευκαιρία να το κάνεις, δύσκολα θα πεις σε ένα κινητό. Σε καμία περίπτωση εμείς δεν καθόμασταν να πούμε τι συμβαίνει έξω. Εμείς θέλαμε απλώς να ενημερώσουμε τους δικούς μας ανθρώπους ότι είμαστε καλά και ότι τους αγαπάμε. Η Ασημίνα δεν ξέρουμε τι ήθελε και γιατί το χρησιμοποίησε», ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «κάναμε λάθος και το δεχθήκαμε κατευθείαν. Απολογηθήκαμε πανελληνίως και αυτό θα μας κυνηγάει για πάντα. Από την άλλη λες δεν ήμασταν τελικά οι μόνοι. Την πληρώσαμε μόνο εμείς βέβαια».

Αναφορικά με τον Νίκο Μπάρτζη και το «κάρφωμα» στις δύο γυναίκες είπε: «Εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα να καρφώσω άλλον άνθρωπο. Είναι πολλά τα λεφτά βέβαια αλλά εγώ και ο Άρης δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε εκδικητικά».