Ανακουφισμένη και χαρούμενη δηλώνει η Έλενα Πολυχρονοπούλου για την αθώωσή της αναφορικά με την υπόθεση με τα ναρκωτικά στην οποία είχε εμπλακεί το όνομά της.

«Η αλήθεια είναι ότι ήταν μια απόφαση από κοινού και αυτό είναι πολύ θετικό. Είναι αυτό που περιμέναμε, το αναμενόμενο, εγώ το ήξερα εξ αρχής. Τώρα όμως αποδείχθηκε και στο δικαστήριο. Είμαι ανακουφισμένη, είμαι χαρούμενη και ανυπομονώ για την επόμενη ημέρα» δήλωσε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι Power of Love, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Ταλαιπωρηθήκαμε όλοι πάρα πολύ, ειδικά η οικογένεια μου και οι φίλοι μου που είναι οι άνθρωποι που συναναστρέφομαι καθημερινά. Ταλαιπωρήθηκαν και εκείνοι όσο εγώ οπότε νομίζω ότι είναι όλοι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Για τον πρώην σύντροφο μου αποφάσισε η δικαιοσύνη, εγώ εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη και ο καθένας πήρε ότι του άξιζε» τόνισε.

«Θα πω απλά ας πρόσεχαν γιατί το να διαβάλλεις έτσι έναν άνθρωπο χωρίς απτά στοιχεία, όπως απεδείχθη κιόλας, πρέπει να ξέρεις ότι θα έχεις και κάποιες συνέπειες. Οπότε θα πορευτώ αναλόγως με τον κ. Κούγια, έχει βγάλει το δελτίο τύπου και ο καθένας θα πάρει ότι του αξίζει όπως πήραμε και εμείς» κατέληξε η Έλενα Πολυχρονοπούλου.