Αθλήτρια του στίβου, απόφοιτος της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Ιατρικής στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Άσκηση, Εργοσπιρομετρία και Αποκατάσταση και αθλήτρια στίβου της Παναχαϊκής. Η εντυπωσιακή Κατερίνα Βενέρη-Σιούλη θα είναι η Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2023 και υπόσχεται να διασκεδάσει τους επισκέπτες της Αχαϊκής πρωτεύουσας.

«Η Πάτρα είναι η πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα και αποτελεί ένα ιδιαίτερο κομμάτι στην ζωή μου για συναισθηματικούς λόγους ιδιαίτερα η ομάδα της Παναχαϊκής» επισημαίνει η ίδια σε δηλώσεις της που φιλοξενεί η εφημερίδα «Πελοπόννησος».

«Κάθε χρόνο συμμετείχα στο Πατρινό Καρναβάλι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Θέλω να εκπροσωπήσω την πόλη μου στο φετινό Πατρινό Καρναβάλι μετά από μία δύσκολη περίοδο για όλους μας, κάνοντας τους ανθρώπους να χαμογελάσουν αλλά και να διασκεδάσουν με πολύ κέφι και χορό» προσθέτει.

Ποια είναι η Κατερίνα Βενέρη-Σιούλη

Η φετινή βασίλισσα του Πατρινού καρναβαλιού Κατερίνα Βενέρη-Σιούλη είναι από την Πάτρα, αθλήτρια στίβου της Παναχαϊκής Γ.Ε., απόφοιτος Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Σ.Ε.Φ.Α.Α.), στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Τρίκαλα) και μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Ιατρικής στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Άσκηση, Εργοσπιρομετρία και Αποκατάσταση, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Τμήμα Ιατρικής Λάρισας)».

Επίσης η Κατερίνα έχει σημαντικές τιμητικές διακρίσεις και βραβεία σε αθλητικούς αγώνες.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες της στο Instagram