Με αφορμή τον ερχομό του Survivor All Star στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα, η Ελένη Βουλγαράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα το μεσημέρι της Κυριακής. Η όμορφη παρουσιάστρια δεν δίστασε, μάλιστα, να πάρει θέση στην επίθεση που δέχεται ο πρώην συνεργάτης της, Κωνσταντίνος Βασάλος από τον Τριαντάφυλλο.

Ειδικότερα, η Ελένη Βουλγαράκη τόνισε πως «τον έχει φοβηθεί το μάτι μου! Αν πει κάποιος κάτι κακό για τον Τριαντάφυλλο, μετά είναι σαν ένα μικρό παιδάκι που του παίρνεις το παιχνίδι και θυμώνει. Θεωρώ πάρα πολύ άδικο αυτό που κάνει στον Κωνσταντίνο».

«Δεν θεωρώ τόσο χοντρό αυτό που είπε ο Κωνσταντίνος μέσα στο πουλμανάκι για το 60% ώστε ο Τριαντάφυλλος να βγαίνει τώρα και να κάνει όλες αυτές τις δηλώσεις, που κατά τη γνώμη μου είναι βαριές».

«Τώρα μάλιστα διάβασα και έναν τίτλο που είπε ότι ο Βασάλος έχει πάρει ντόπα. Δηλαδή δεν μπορώ να τα ακούω αυτά. Δεν ξέρω αν ο τρόπος του, αυτή τη στιγμή, έχει ως σκοπό να το δει η παραγωγή και να τον βάλει μέσα για να τα κάνει όλα ώπα» πρόσθεσε ακόμη η Ελένη Βουλγαράκη στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.