Δεν πρόλαβε να τελειώσει το δεύτερο επεισόδιο του Survivor All Star και άμεση και σκληρή ήταν η απάντηση που θέλησε να δώσει ο Τριαντάφυλλος στον Νίκο Μπάρτζη με αφορμή το σχόλιο του δεύτερου στο συμβούλιο της Δευτέρας (9/1).

Οι τόνοι ανέβηκαν στην δεύτερη ψηφοφορία του ριάλιτι επιβίωσης, εκεί όπου οι Διάσημοι επέλεξαν τον Κώστα Παπαδόπουλου για υποψήφιο προς αποχώρηση, με τον ίδιο τον παίκτη να αντιδράει στην απόφαση των συμπαικτών του υποστηρίζοντας πως δεν είναι εκείνος ο πιο αδύναμος κρίκος και πως το αγωνιστικό κριτήριο που επικαλούνται για την ψήφο τους είναι ψευδές. Ο Τάκης Καραγκούνιας από τους «Μπλε» μέσα σε όλη αυτή την ένταση στο κόκκινο στρατόπεδο «πετάχτηκε» να πει την άποψή του, γεγονός που μάλλον δεν άρεσε στον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος του επιτέθηκε λεκτικά αποκαλώντας τον Τριαντάφυλλο No2.

Μετά από αυτό που είδε και άκουσε ο Τριαντάφυλλος μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram ανέβασε ένα βίντεο με τον Νίκο Μπάρτζη και απάντησε στην «κακία» του.

«Σου έβαλα 2.500 κόσμο γιατί μου ζήτησες να σε βοηθήσω και το έκανα με όλη μου την καρδιά. Και εσύ σήμερα (σ.σ. χθες Δευτέρα 9/1) έβγαλες κακία για εμένα και πονηριά. Γιατί κόσμε είναι έτσι ο κόσμος μας; Πόσο σου λείπω ρε Νίκο δηλαδή; Εμένα σκέφτεσαι και εκεί;», γράφει στην ανάρτησή του.