Καλεσμένος στην εκπομπή της Νάνσυς Παραδεισανού στο YouTube βρέθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος απολαύσαμε στον ρόλο του γιατρού στη σειρά Maestro, συνάντησε τη Νάνσυ Παραδεισανού στην παραλία της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στην προσωπική αλλά και στην επαγγελματική του ζωή αυτό το διάστημα.

«Νιώθω χαρούμενος, περήφανος και όλα αυτά τα ωραία. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα ανοίξει ποτέ αυτή η αγορά. Το συζητούσαν χρόνια ότι πρέπει βάσει νομοθεσίας το Netflix να εντάξει και ελληνικό προϊόν. Είναι μία ιστορική στιγμή» αναφέρει ο Αντίνοος Αλμπάνης για την είσοδο του Maestro στη διεθνή πλατφόρμα ροής.

«Έβαλα το trailer στο Netflix και μ’ άκουσα να μιλάω βραζιλιάνικα, τουρκικά, πολωνικά… κατουρήθηκα στα γέλια» είπε με χιούμορ ο ηθοποιός.

Έρχονται περισσότερες προτάσεις για την τηλεόραση, μετά την επιτυχία του Maestro;

Ο Αντίνοος Αλμπάνης απαντά: «Σε παίρνουν τηλέφωνο και σου λένε: έχουμε αυτή τη σειρά αλλά δεν θέλουμε παράλληλα να παίζεται ο δεύτερος κύκλος του Maestro. Απ’ τη μία υπάρχει ένα ενδιαφέρον αλλά απ’ την άλλη θέλουν μία αποκλειστικότητα που σε αυτή τη χώρα ποτέ δεν πληρώνεται».

«Όχι, δεν έχω σχέση αλλά θα ‘θελα πολύ να έχω. Βγήκα από μία σχέση πολύ πρόσφατα. Είμαι συντροφικός άνθρωπος και επενδύω στις σχέσεις αλλά στην παρούσα φάση δεν έχω κάτι» ξεκαθαρίζει σε άλλο σημείο ο ηθοποιός για την προσωπική του ζωή.

Πώς σχολιάζει τα μηνύματα που λαμβάνει στο Instagram; «Να ‘ναι καλά οι άνθρωποι… μου στέλνουν πάρα πολύ ωραία πράγματα. Έχει δει το μάτι μου πολλή σάρκα» αναφέρει με χιούμορ ο Αντίνοος Αλμπάνης και προσθέτει: «Δεν φλερτάρω στα social, είμαι άλλης γενιάς. Δηλαδή ψηθήκαμε για να μείνουμε με το κινητό στο χέρι;».