Απίστευτα εκνευρίστηκε ο ράπερ Bad Bunny με μία θαυμάστριά του, με αποτέλεσμα να της πετάξει το κινητό στο νερό. Το βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter δείχνει τον 28χρονο να περπατάει μαζί με τη γυναίκα στη Δομινικανή Δημοκρατία, η οποία προσπαθεί να τραβήξει selfie μαζί του με το κινητό της. Εμφανώς εκνευρισμένος ο μουσικός τής αρπάζει το τηλέφωνο από το χέρι και το εκσφενδονίζει στη θάλασσα, προκαλώντας την έκπληξη της ίδιας και όσων βρίσκονταν στο σημείο.

Ο Bad Bunny ωστόσο αρνείται να ζητήσει συγγνώμη από την θαυμάστριά του λέγοντας ότι πήρε αυτό που της άξιζε επειδή ήταν «ασεβής».

«Το άτομο που θα έρθει κοντά μου για να με χαιρετίσει, να μου πει κάτι ή απλώς να με γνωρίσει, θα έχει πάντα την προσοχή και τον σεβασμό μου. Όσοι έρθουν να μου βάλουν ένα αναθεματισμένο τηλέφωνο στα μούτρα, θα το θεωρήσω ως αυτό που είναι, έλλειψη σεβασμού, και θα τους αντιμετωπίσω με τον ίδιο τρόπο» έγραψε στο Twitter.

Η κίνηση του ράπερ δίχασε τους θαυμαστές του καθώς κάποιοι πιστεύουν ότι ο τραγουδιστής το παράκανε, ενώ άλλοι τον δικαιολόγησαν.

«Καταλαβαίνω ότι χρειάζεται τον προσωπικό του χώρο, αλλά δεν μπορεί να είναι εδώ έξω προσπαθώντας να ζήσει μια κανονική ζωή όταν είναι μεγάλη διασημότητα», έγραψε ένας θαυμαστής. «Ο κόσμος θα είναι όλος πάνω του».

«Ουάου! Αυτός ή οι εκπρόσωποί του καλύτερα να της αγοράσουν άλλο κινητό. Ανεξάρτητα από το τι του είπε, δεν έχει το δικαίωμα να της πετάξει το τηλέφωνό της» είπε άλλος.

Από την άλλη οι υπερασπιστές του έγραψαν ότι μπορεί να ήταν «κουρασμένος» ή ότι «χρειάζεται ένα διάλειμμα».