Ο Τάσος Κωστής σε τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε αναφέρθηκε στη συνεργασία του Αλέξαδρνου Μπορδούμη και του Πέτρου Φιλιππίδη στη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», ύστερα από τις καταγγελίες της Λένας Δροσάκη.

«Αυτά ήταν προσωπικά τους, δεν ξέρω πως έγινε. Είχαν μιλήσει, ίσως τα είχαν βρει με έναν τρόπο συνεννόησης. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έκανε τον παππά και ο… παππάς έπαιζε, δεν έπαιζε ο Μπουρδούμης», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Επίσης, είπε ότι «στο κάτω κάτω μια δουλειά είναι. Δεν μπορείς να πεις “εγώ δεν δουλεύω” γιατί πρέπει να ζήσεις κιόλας. Δεν πάμε στη δουλειά για να χαριεντιστούμε. Πάμε και παίζουμε άλλους χαρακτήρες, την ώρα της δουλειάς είμαστε ένας άλλος κόσμος. Δεν βάζουμε το προσωπικό μας μπροστά γιατί, αν το βάλουμε, δεν μπορούμε να δουλέψουμε».

«Δεν ξέρω τι έγινε και πως έγινε με την γυναίκα του, τώρα αυτά είναι επιλογές του καθενός τι πρέπει και τι μπορεί να κάνει στη ζωή του. Ο κόσμος θα ενδιαφερθεί και θα του είναι χρήσιμο αν μάθει πως ο Μπουρδούμης είχε υπογράψει πριν από τον Φιλιππίδη στο “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο;”», πρόσθεσε στη συνέχεια.