Η ζωή της σίγουρα άλλαξε, αφού από εργαζόμενη σε ένα μαγαζί με πρέτσελ και μισθό της πείνας, σήμερα βγάζει 99.000 δολάρια τον μήνα μέσω του λογαριασμού της στο Onlyfans.

Η 31χρονη Meagan Starke υποστηρίζει ότι παρά το γεγονός ότι δούλευε 60 ώρες την εβδομάδα, πάσχιζε να ταΐσει τον 12χρονο γιο της και την 11χρονη κόρη της. «Επιβίωνα τσίμα τσίμα κάθε μήνα με κουπόνια», δήλωσε η Starke στο NudePR.com. «Μετά από μια ολόκληρη ημέρα σε εκείνη τη δουλειά, αναλάμβανα νυχτερινές βάρδιες ως σερβιτόρα σε ένα στριπ κλαμπ, όμως μετά έχασα αυτή τη δουλειά και όλα έγιναν πολύ δύσκολα».

Η 31χρονη, η οποία παράτησε το λύκειο, λέει ότι έφτασε στο χαμηλότερο σημείο τον Απρίλιο του 2020 και τότε στράφηκε στο OnlyFans για να δει αν μπορεί να εξασφαλίσει κάποιο επιπλέον εισόδημα.

«Ντρεπόμουν, αλλά λάμβανα τόσα πολλά κομπλιμέντα για τις καμπύλες μου, που μου έδωσε κουράγιο», είπε η ίδια. «Πάντα είχα μεγάλα, πληθωρικά οπίσθια και είχα πολλά σχόλια για αυτό πριν από το OnlyFans. Έτσι σκέφτηκαν: γιατί να μην βγάλω κάποια χρήματα;».

H Starke έμεινε έκπληκτη όταν μάζεψε γρήγορα εκατοντάδες συνδρομητές στη διάσημη πλέον πλατφόρμα καιαι ο τραπεζικός της λογαριασμός άρχισε γρήγορα να φουσκώνει.

Όπως υποστηρίζει, συγκέντρωσε 20.000 δολάρια μετά τον πρώτο της μήνα στην ιστοσελίδα, κάτι που την ώθησε να παραιτηθεί από τη δουλειά της στο μαγαζί με τα κουλούρια και να αφοσιωθεί στο σέξι περιεχόμενο.

Πλέον, λέει ότι κερδίζει 99.000 δολάρια τον μήνα και μάλιστα δηλώνει ότι έμαθε να λατρεύει το… στριπτίζ μπροστά στην κάμερα. «Κανένα από τα μέλη της οικογένειάς μου – τα παιδιά μου, η μαμά μου, η αδερφή μου – δεν χρειάζεται να ανησυχούν πλέον για τους λογαριασμούς τους», σημείωσε και ανέφερε ότι πλήρωσε και για τα καινούργια δόντια της γιαγιάς της.

Η μαμά δύο παιδιών χτίζει τώρα το δικό της σπίτι και σχεδιάζει πολυτελή ταξίδια το καλοκαίρι στην Ευρώπη.