Καλεσμένη του Γιάννη Τσιμιτσέλη βρέθηκε η Ναταλία Δραγούμη, το μεσημέρι της Κυριακής, στην εκπομπή Fishy του Μεγάλου Καναλιού. Μεταξύ άλλων, δε, η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και την καθημερινότητα αποκαλύπτοντας πως δεν είναι λίγες οι φορές που την κουράζει ο ίδιος ο εαυτός της!

Ειδικότερα, από το νησί των Ιπποτών όπου και ταξίδεψαν, η Ναταλία Δραγούμη εξομολογήθηκε πως «έχω έρθει στη Ρόδο πολλές φορές, έχω πάει στο υπέροχο δάσος με τις πεταλούδες που… όταν μαθαίνουν ότι θα πας, φεύγουν! Είναι ένα μεγάλο νησί, ωραίο νησί με πολλές εναλλαγές τοπίων».

Ερωτώμενη για τα ελαττώματά της σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πάρα πολλές φορές με κουράζω και απορώ πώς ζω μαζί μου. Ένα μεγάλο ελάττωμα μου είναι ότι είμαι πάρα πολύ αφηρημένη! Είμαι γκαφατζού, το οποίο προφανώς οι άλλοι το βρίσκουν λίγο χαριτωμένο γιατί έρχεται σε κόντρα με την εμφάνιση μου».

«Είμαι μονίμως σε έναν άλλον κόσμο και αυτό, ειδικά μεγαλώντας, με κουράζει πάρα πολύ στην καθημερινότητα» συμπλήρωσε, επίσης, η Ναταλία Δραγούμη στην ταξιδιωτική εκπομπή του Γιάννη Τσιμιτσέλη στο MEGA.