Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε η Νατάσσα Μποφίλιου με τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει στο τελευταίο της ταξίδι στο Λονδίνο. Στο πλευρό της στέκεται ο Νίκος Μουρατίδης με ένα καυστικό σχόλιο που έγραψε στο Facebook.

«ΣΚΑΣΤΕ πια οι διάφορες μουρλοκακομοίρες με τη Νατάσσα Μποφίλιου. Η κοπέλα είναι θεά, όσο και να λυσσάτε… Καλά κάνει ό,τι κι αν κάνει (και λίγα είναι)…. Χαχαχαχαχαχα λυσσάρες!» έγραψε χαρακτηριστικά ο μουσικός παραγωγός

ΣΚΑΣΤΕ πια οι διάφορες μουρλοκακομοίρες με την Natassa Bofiliou Η κοπέλα είναι Θεά, όσο και να λυσσάτε… Καλά κάνει ότι κι αν κάνει (και λίγα είναι)….Χαχαχαχαχαχαααααααααααααααααα λυσσάρες!

Posted by Νίκος Μουρατίδης on Sunday, December 4, 2022

Ο σάλος στο Twitter ξεκίνησε από το σχόλιο του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου ο οποίος έκανε λόγο για υποκρισία της τραγουδίστριας γράφοντας χαρακτηριστικά: «Παλεύουμε τον «κακό καπιταλισμό» στο Κομμουνιστικό Λονδίνο. Σινιέ και στην πένα, βεβαίως, βεβαίως… Wannabe on top Κομαντάντε Τσε Γκεβάρα;»

Οι φωτογραφίες της Νατάσσας Μποφίλιου έγιναν γρήγορα πρώτο θέμα συζήτησης στο Twitter, το όνομά της έγινε trend και η… μάχη των twitterάδων άναψε για τα καλά.

Ορισμένοι την κατηγόρησαν πως είναι «αριστερή με δεξιές τσέπες, όπως όλοι», ενώ άλλοι υποστήριξαν ότι «η Μποφίλιου που πηγαίνει ταξίδια με τον ιδρώτα της και ταυτόχρονα λέει αλήθειες στην Ελλάδα, ενοχλεί».