Viral έχει γίνει ένα μοντέλο μετά την αποκάλυψη της πραγματικής της ηλικίας. Η Risa Hirako από την Ιαπωνία σόκαρε τους θαυμαστές της ότι έκανε γνωστό ότι είναι 51 ετών. Πολλοί από τους followers δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η influencer είναι πάνω από 25 εξαιτίας της εμφάνισής της.

Πολλοί τη ρωτούν για τα «μυστικά της νεότητάς της», με τη Risa να επιμένει πως όλα οφείλονται στον υγιεινό τρόπο ζωής της. «Προσπάθησε να τρως βιολογικά τρόφιμα και να χρησιμοποιήσεις βιολογικά προϊόντα όσο περισσότερο γίνεται», έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram. «Και προσπάθησε να κρατάς ενυδατωμένο το δέρμα σου όλο το 24ωρο». Στον ήλιο, πάντα φορά καπέλο και ρούχα που προστατεύουν το δέρμα της.

Θαυμαστές της λένε ότι και οι επιλογές των ρούχων της, τα χτενίσματά της και το μακιγιάζ της τη βοηθούν να δείχνει αρκετά νεότερη.

Αναρτώντας διάφορα γεύματα στο Instagram, η Risa φαίνεται πως τρώει υγιεινά τρόφιμα, όπως τοστ με αβοκάντο, smoothies και πίνει αρκετό πράσινο τσάι.

Πολλοί έμειναν άναυδοι όταν έμαθαν την πραγματική της ηλικίας, με το μοντέλο να λαμβάνε χιλιάδες σχόλια από followers που «αρνούνται να το πιστέψουν».

«Η Risa Hirako είναι 51 ετών. Μένω με το στόμα ανοιχτό», σχολίασε κάποιος. «Κυριολεκτικά μοιάζει να έχει τα μισά χρόνια», ήταν ένα ακόμη σχόλιο.

«Αρνούμαι να το πιστέψω», έγραψε κάποιος άλλος, ενώ ένας σχολιαστής έγραψε: «Δεν μπορεί να είναι ούτε μέρα πάνω από τα 25, αισθάνομαι ότι αυτό είναι ένα αστείο».

«Φαίνεται πιο νέα από εμένα και είμαι 24», έγραψε μια γυναίκα, ενώ μια άλλη σημείωσε: «Πεθαίνω για να μάθω τα μυστικά της».