Συμμετέχει σε ένα νέο ριάλιτι σόου με τις κόρες του, αγαπά πλέον τη ζωή και αντιμετωπίζει με καθαρό μυαλό την κάθε μέρα ξεχωριστά.

Το βίντεο που τράβηξε η κόρη του, μαγνητοσκοπώντας τον μεθυσμένο και μισόγυμνο να προσπαθεί να φάει ένα burger από το πάτωμα, έκανε το γύρο του κόσμου και προκάλεσε αίσθηση.

«Τράβηξα αυτήν την ταινία, γιατί ήθελα να του δείξω πώς είναι και να του πω «κοίτα πως είσαι όταν είσαι μεθυσμένος», είπε η Taylor-Ann, η οποία ήταν τότε 16 ετών.Τρία χρόνια μετά το συγκεκριμένο περιστατικό, ο Danid έχει αφήσει την εξάρτηση από το αλκοόλ πίσω του, ενώ στις 5 Δεκεμβρίου έκανε ντεμπούτο στο δικό του ριάλιτι σόου με τίτλο «The Hasselhoff».

H σειρά προσκαλεί τις τηλεοπτικές κάμερες στο ιδιαίτερο, αλλά και τόσο ζωντανό νοικοκυριό του, όπου ο ηθοποιός και οι κόρες του κάνουν ταχυδακτυλουργίες στη ζωή τους και στη μουσική τους σταδιοδρομία με το techno-pop group τους «Bella Vida».

«Στο σόου δεν είμαι ο Hoff, αλλά ο μπαμπάς», λέει και προσθέτει «Εχουμε γελάσει πολύ στις πρόβες, αλλά και στα γυρίσματα».

Αν και αναστατωμένος που μια ιδιωτική στιγμή έγινε δημόσιο θέαμα, «όταν έμαθα για την ταινία, το ξεπέρασα με μια καταπληκτική αίσθηση ηρεμίας. Ηταν θέλημα θεού, ο οποίος φαίνεται να είπε «Είναι καιρός να σταματήσεις», είπε στο περιοδικό «People».

«Η καρδιά μου ανήκει στις κόρες μου. Είναι αυτές που μου φέρθηκαν με ειλικρίνεια σε όλη τη ζωή μου», λέει για τις Taylor-Ann και Harley και ετοιμάζεται για τις συναυλίες που προγραμματίζει σε διάφορες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.