Η ώρα του μεγάλου φινάλε για την ρομαντική κωμωδία «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», σε σενάριο Κωνσταντίνας Γιαχαλή-Παναγιώτη Μαντζιαφού και σκηνοθεσία Σπύρου Ρασιδάκη, με πρωταγωνιστές τους Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννη Τσιμιτσέλη έφτασε.

Το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022, στις 20:00 η σειρά ολοκληρώνει τον κύκλο της με δύο συναρπαστικά επεισόδια.

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Τι θα δούμε στα δυο τελευταία επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ

Σάββατο 22 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 49: Όλοι δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι ο Βλάσσης θέλει να παντρευτεί, αλλά εκείνος φαίνεται να το εννοεί. Ο Αλέξανδρος είναι αποφασισμένος να φύγει νωρίτερα για την Αμερική, η Ισμήνη καταλαβαίνει πως δεν το θέλει πραγματικά και σκαρφίζεται ένα σχέδιο για να τον φέρει κοντά με την Κατερίνα. Η Κατερίνα, πάλι, τσιμπάει και θυμώνει με τον Αλέξανδρο που δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Στο μεταξύ, ο Ηρακλής αποσύρει την πρόταση αγοράς της κλινικής και φεύγει για το Παρίσι με την Ιωάννα. Επιπλέον φέρνει ένα νέο γιατρό, τον γοητευτικό Νικόλα, για να αναλάβει την πτέρυγα του Μάριου.

Κυριακή 23 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 50 (τελευταίο): Ο Αντώνης αποφασίζει να το παίξει Θεός Έρωτας και τα καταφέρνει μια χαρά. Ο Αλέξανδρος και η Κατερίνα είναι και πάλι μαζί. Η Κέλλυ γνωρίζει τον αντικαταστάτη του Μάριου, τον Νικόλα, και κάνει μια μεγαλειώδη γκάφα μαζί του που τους φέρνει όμως πολύ κοντά. Ο Αντρέας δεν αφήνει την Ισμήνη να φύγει για την Αμερική, ενώ ο Θανάσης ξεκολλάει επιτέλους από την Κέλλυ. Τέλος, η Αιμιλία περνάει τις καλύτερες τελευταίες μέρες της στην πτέρυγα της Κατερίνας και το μόνο που ζητάει είναι στην κηδεία της να φάνε, να πιούνε και να χορέψουν. Κι έτσι η Κατερίνα αναλαμβάνει να τα οργανώσει όλα, όπως ακριβώς τα ήθελε η Αιμιλία.