Η ηθοποιός Τζέιμι Λι Κέρτις έδωσε συνέντευξη και αποκάλυψε ότι η μία από της κόρες της, η Ρούμπι, δέχεται απειλές για τη ζωή της, αλλά και μηνύματα μίσους, μόνο και μόνο επειδή είναι τρανς.

Η 63χρονη σταρ μίλησε στο ισπανικό ραδιοφωνικό δίκτυο Cadena SER, με την τρανς ακτιβίστρια, Κάρλα Αντονέλι, το πρώτο τρανς μέλος του κοινοβουλίου στην ιστορία της Ισπανίας, να την αναδημοσιεύει στο Twitter.

«Έχω μια τρανς κόρη. Υπάρχουν απειλές κατά της ζωής της μόνο και μόνο επειδή υπάρχει», είπε χαρακτηριστικά η Κέρτις.

«Υπάρχουν άνθρωποι, που θέλουν να εξοντώσουν αυτήν και ανθρώπους σαν αυτήν. Τι επίπεδο μίσους… Είναι σαν να μην έχουμε μάθει τίποτα από τον φασισμό, σαν να μην έχουμε μάθει ότι το αποτέλεσμά του, είναι η εξόντωση των ανθρώπων. Αυτό είναι τρομακτικό», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, ανέφερε ότι «η Τζέιμι Λι Κέρτις λοιπόν, φοβάται και θα έπρεπε να φοβάστε κι εσείς. Και η Τζέιμι Λι Κέρτις έχει φωνή και προσπαθεί να τη χρησιμοποιήσει. Και θα έπρεπε να το κάνετε κι εσείς. Έτσι αλλάζουμε τα πράγματα. Τα σκεφτόμαστε, μαθαίνουμε γι’ αυτά και στη συνέχεια χρησιμοποιούμε τη φωνή μας για να τους δώσουμε προσοχή και να καταπολεμήσουμε τα κακώς κείμενα».