Ο Kanye West κατηγόρησε την οικογένεια Kardashian ότι «απήγαγε» την κόρη του Chicago στα γενέθλιά της. Ο ίδιος συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι η πρώην σύζυγος Kim Kardashian τον εμποδίζει να δει τα παιδιά τους. Η κατηγορία ήρθε με το που η Khloe Kardashian έκανε δημόσια έκκληση στον ράπερ να σταματήσει να «γκρεμίζει» την αδερφή της, αφού ο Kanye διέλυσε την οικογενειακή του διαμάχη εν μέσω της συνεχιζόμενης διαμάχης γύρω από το μπλουζάκι του «White Lives Matter» στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Η 41χρονη Kim, η οποία έχει αποκτήσει 4 παιδιά με τον ράπερ, τον 9χρονο North, την 6χρονη Saint, την 4χρονη Chicago και των 3 ετών Psalm, αρνήθηκε τον ισχυρισμό του πρώην συζύγου της ότι διοργάνωσε ένα μυστικό πάρτι γενεθλίων για την κόρη τους στο Σικάγο τον Ιανουάριο, στο οποίο ο ράπερ δεν ήταν καλεσμένος.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ: ΌΛΟΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΜΟΥ ;», έγραψε ο 43χρονος Kanye, στην τελευταία του ατάκα στο Instagram, προσθέτοντας: «ΠΟΥ ΉΣΟΥΝ ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ». Σε απάντηση, η 38χρονη Khloe, τον παρακάλεσε: «ΣΤΑΜΑΤΑ να γκρεμίζεις την Kimberly και να χρησιμοποιείς την οικογένειά μας όταν εκτρέπεσαι» και συνέχισε « Άφησε την οικογένεια έξω από αυτό, ώστε τα παιδιά να μεγαλώσουν ειρηνικά».

Ο Kanye απάντησε στη σελίδα του στο Instagram, αποκαλώντας τις Kardashians «ΨΕΥΤΡΕΣ» και κατηγορώντας τις ότι «ΒΑΣΙΚΑ ΑΠΗΓΑΓΕ ΤΗΝ CHICAGO ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜAΤΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΕΚΕΙ».

Η διαμάχη του Kanye ξεκίνησε στην επίδειξη της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, όπου παρουσίασε μια σειρά από πουκάμισα με το σύνθημα: «White Lives Matter». Ο πρώην σύζυγος και ο δεξιός πολιτικός Candace Owens φωτογραφήθηκαν μαζί φορώντας πουκάμισα «White Lives Matter» στην πασαρέλα.

Ο Kanye βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν κατακλυσμό από αρνητικά σχόλια, συμπεριλαμβανομένης της συντάκτριας μόδας της Vogue, Gabriella Karefa-Johnson, η οποία αποκάλεσε τα πουκάμισα «καθαρή βία». Ο Kanye απάντησε , λέγοντας: «ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ» αναφερόμενος στην συντάκτρια. Ωστόσο, τελικά διέγραψε τα αστεία για τη «Gabby» και τα αντικατέστησε με μια σοβαρή ανάρτηση που αναφερόταν στην συντάκτρια αποκαλώντας την «αδερφή» του.

Σε μια νέα ανάρτηση στο Instagram αυτή την Τετάρτη, ο Kanye προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του ανακατευθύνοντας την κριτική προς την πρώην σύζυγό του και την οικογένειά της, μεταδίδει η Dailymail.

Μέσα σε ενάμιση χρόνο από τότε που η Kim υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, ο Kanye έχει ενεργοποιήσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολλές φορές για να τσακωθεί δημόσια μαζί της, για τα παιδιά.

Τον Ιανουάριο ο Kanye ισχυρίστηκε ότι η Kim έκανε ένα πάρτι γενεθλίων στη κόρη τους, χωρίς να τον ενημερώσει και όταν τελικά το έμαθε, αρνήθηκε να του δώσει τη διεύθυνση.

Εν τω μεταξύ, πηγές από το «στρατόπεδο» των Kardashian είπαν στο TMZ ότι η Kim και ο Kanye μίλησαν αρχικά για δύο ξεχωριστά πάρτι – αλλά ότι ο Kanye αποφάσισε τελικά ότι ήθελε να πάει στην εκδήλωση της Kim. Ο Kanye τελικά έφτασε στο πάρτι γενεθλίων, όπου απεικονίστηκε να διεξάγει κάτι που φαινόταν να είναι μια πολιτική συνομιλία.

Όταν ο Kanye αναβίωσε το θέμα στη σελίδα του στο Instagram αυτή την εβδομάδα, η Khloe έγραψε: «Ναι, σε αγαπώ. Δεν θέλω να το κάνω αυτό στα social media, αλλά ΕΣΥ συνεχίζεις να το φέρνεις μπροστά το θέμα. Είσαι ο πατέρας των ανιψιών μου και προσπαθώ να σε σέβομαι, αλλά σε παρακαλώ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ να γκρεμίζεις την Kimberly και να χρησιμοποιείς την οικογένειά μας, όταν θέλεις να εκτρέπεσαι». είπε και συνέχισε: «Πάλι με την αφήγηση γενεθλίων. Αρκετά πια. Όλοι γνωρίζουμε την αλήθεια και κατά τη γνώμη μου, όλοι την έχουν βαρεθεί. Ξέρεις ακριβώς πού βρίσκονται τα παιδιά σου ανά πάσα στιγμή και ήθελες ξεχωριστά γενέθλια. Έχω δει όλα τα κείμενα για να το αποδείξω. Και όταν άλλαξες γνώμη και ήθελες να παρευρεθείς, ήρθες ».

Η Khloe πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Όπως έχετε επισημάνει και εσείς, είναι αυτή που φροντίζει τα παιδιά σας το 80% του χρόνου. Παρακαλώ, άφησε αυτήν και την οικογένεια έξω από αυτό, ώστε τα παιδιά να μεγαλώσουν ειρηνικά». Η σταρ του Revenge Body κατέληξε: « Σου μιλάω με αγάπη και είμαι στην θέση να συνεχίσω αυτή τη συζήτηση ιδιωτικά, αν το επιθυμείς».