Η σύζυγος του Mark Zuckerberg, Priscilla Chan, έκλεψε την παράσταση σε αγώνα UFC στο Λας Βέγκας το Σάββατο, όταν εθεάθη να αντιδρά με τρόμο στον βίαιο αγώνα που παρακολουθούσε. Τα πόδια της έμοιαζε να έτρεμαν, κάθε φορά που έπαιξαν οι μονομάχοι άγριο ξύλο στο ρινγκ.

Η Chan, 37, παρακολουθούσε το αγώνα από το μπροστινό κάθισμα ακριβώς δίπλα τους μποξέρ και έκλεινε τα μάτια της με τα χέρια της κάθε φορά που το ζευγάρι μαχητών έριχνε βίαιες μπουνιές και κλωτσιές ο ένας στον άλλο στο τουρνουά UFC Vegas 61. Κάποια στιγμή η παιδίατρος κοίταξε μέσα από τα δάχτυλά της τη μάχη, αλλά φάνηκε να ουρλιάζει καθώς τα χτυπήματα συνεχιζόταν και κάλυψε ξανά τα μάτια της.

Η Chan καθόταν δίπλα στον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της, ιδρυτή στο Facebook, ο οποίος τη είδε να παράξενα καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Το ζευγάρι, που έχουν δύο κόρες, ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι περιμένει ένα τρίτο παιδί που θα γεννηθεί το 2023. Οι δυο τους γνωρίστηκαν ενώ σπούδαζαν στο Χάρβαρντ στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Ο Τσαν εργαζόταν αρχικά ως δασκάλα, πριν γίνει γιατρός. Παντρεύτηκαν την ημέρα μετά την πρώτη δημόσια εγγραφή στο Facebook το 2012 που τον έκανε δισεκατομμυριούχο.

Ο Mark Zuckerberg και η Chan ήταν δύο από τους λίγους παρευρισκόμενους στον αγώνα το Σάββατο, αφού το ζευγάρι φέρεται να νοίκιασε ολόκληρο τον χώρο για τον εαυτό τους και για φίλους. Ωστόσο, ο αγώνας μεταδόθηκε από την τηλεόραση, με το ζευγάρι να βρίσκεται σε κοινή θέα των τηλεθεατών.

Οι θεατές παρατηρούσαν την τρομοκρατημένη έκφραση της Chan και μπήκαν στο Twitter για να μοιραστούν σχόλια από την αντίδρασή της. «Δεν νομίζω ότι η σύζυγος του Mark Zuckerberg ήξερε τι είχε να κάνει απόψε», έγραψε ένας χρήστης ενώ μοιράστηκε το βίντεο.

«Η σύζυγος του Mark Zuckerberg δεν έχει δει ποτέ καυγά στη ζωή της», έγραψε ένας άλλος στο Twitter, συνδυάζοντας το με ένα emoji που κλαίει. «Η γυναίκα του Ζάκερμπεργκ φαίνεται τρομοκρατημένη», είπε ένας άλλος.

Το ενδιαφέρον του Zuckerberg για το MMA είναι γνωστό και ενόψει της εκδήλωσης του Σαββάτου, κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο ίδιος μπορεί να αγωνιστεί. Τον περασμένο μήνα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Meta μοιράστηκε ένα βίντεο με τον αθλητή των μικτών πολεμικών μαχών Khai ‘The Shadow’ Wu λίγο πριν το ντεμπούτο του μαχητή στο UFC στις 3 Σεπτεμβρίου εναντίον του Joshua Dillon.

Ο Zuckerberg ανέβασε το βίντεο στο Instagram και ξεκίνησε δείχνοντας τις δύο γροθιές και κλωτσιές σε ένα στούντιο ενώ φορούσαν μαξιλαράκια προπόνησης μάχης. Στη συνέχεια, οι δυο τους φαίνεται να παλεύουν στο πάτωμα, με τον Wu να αναφωνεί «ωραίο!» όταν ο Zuckerberg κυλά από πάνω και τον ακινητοποιεί.

Η Chan δεν ήταν ο μόνος λόγος που ο αγώνας του Σαββάτου έγινε πρωτοσέλιδο, καθώς πολλοί μαχητές του UFC επισκέφτηκαν το διαδίκτυο για να εκφράσουν την απογοήτευσή τους που ο ιδρυτής του Facebook ο έκλεισε την αρένα εις βάρος των θαυμαστών του αγώνα. «Το καλύτερο μέρος για τις ζωντανές εκδηλώσεις του ufc είναι ότι το πλήθος τρελαίνεται μέσα στο γήπεδο», έγραψε στο Twitter ο μαχητής Al Laquinta. Ο μαχητής Nathan Querry συμφώνησε, γράφοντας στο Twitter «Το ότι το UFC πιστεύει ότι αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία μάρκετινγκ δείχνει πόσο άσχετοι είναι. Είμαι αρκετά μεγάλος για να θυμάμαι πότε οι μαχητές ήταν αυτό που μέτραγε. Όχι ως promoters καμπάνιας. Και σίγουρα όχι καλεσμένοι σε αγώνες ».