Έξαλλος φέρεται να είναι ο πρίγκιπας Χάρι με τον πατέρα του, βασιλιά πλέον Κάρολο και τον αδερφό του Ουίλιαμ. Μάλιστα δεν πήγε σε δείπνο μαζί τους στο Μπάλμοραλ στη Σκωτία, καθώς δεν επιτράπηκε στη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ να παραβρεθεί στο οικογενειακό τραπέζι την ημέρα του πέθανε η βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο 38χρονος Χάρι επέμεινε να παραβρεθεί και η σύζυγός του στις 8 Σεπτεμβρίου, όμως ο Κάρολος του απάντησε ότι «δεν είναι πρέπον», σύμφωνα με τη βρετανική Sun.

Μάλιστα, ο Χάρι έχασε την πτήση που μετέφερε τον Ουίλιαμ και τους θείους του Άντριου και Έντουαρντ στη Σκωτία – και δεν είχε την ευκαιρία να αποχαιρετήσει τη γιαγιά του.

Όταν ο Χάρι έφτασε στο Μπάλμοραλ αρνήθηκε δείπνο με τον Κάρολο, την Καμίλα και τον Ουίλιαμ.

«Ο Χάρι ήταν τόσο απασχολημένος με το να πάει η Μέγκαν στο Μπάλμοραλ και με το να τσακώνεται με την οικογένειά του που έχασε την πτήση. Ο Κάρολος έχει μια ανοιχτή πρόσκληση για τον Χάρι να δειπνήσει μαζί του όποτε είναι στη χώρα. Όμως ο Χάρι ήταν τόσο έξαλλος που αρνήθηκε να φάει με τον πατέρα του και τον αδερφό του».

Όπως σημειώνει η βρετανική εφημερίδα, παρά τα όσα έγιναν, ο Ουίλιαμ ζήτησε από τον Χάρι και τη Μέγκαν να περπατήσουν με τον ίδιο και τη σύζυγό του Κέτι στο κάστρο του Ουίνδσορ στις 10 Σεπτεμβρίου για να δουν τα λουλούδια για τη βασίλισσα Ελισάβετ.