Το άλλοτε «it girl» Κάρα Ντελεβίν προκάλεσε νέους φόβους για την υγεία της, καθώς εμφανίστηκε ατημέλητη με τις κάλτσες της και άκρως αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά όταν έφτασε στο αεροδρόμιο Van Nuys στο Λος Άντζελες τη Δευτέρα.

Οι νέες αυτές φωτογραφίες της ηθοποιού και μοντέλου έρχονται μια εβδομάδα μετά την απεικόνιση της 30χρονης με βαριά μάτια και σκούρους κύκλους γύρω από αυτά, ενώ κάπνιζε μια πίπα και καθόταν μόνη της σε ένα αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πηγές της DailyMail.com, το πρώην κορίτσι της Κρίστιεν Στιούαρτ έδειχνε να μην μπορεί να ελέγξει τις κινήσεις του σώματός της σε ορισμένα σημεία, καθώς στις φωτογραφίες απεικονίζεται να μιλάει στο τηλέφωνο, να σκύβει, να αφήνει το τηλέφωνό της και να περπατάει δείχνοντας πολύ νευρική και σαν να μην μπορεί να σταματήσει να κινείται.

Η ηθοποιός του «Carnival Row», απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι στο δρόμο προς το αεροδρόμιο στο πίσω κάθισμα ενός Chevy Suburban, με τα πόδια να κρέμονται από το παράθυρο, καθώς ο οδηγός της περνούσε μέσα από την κίνηση του Λος Άντζελες.

Αφού φέρεται να εμφανίστηκε με δύο ώρες καθυστέρηση για την πτήση της με το ιδιωτικό αεροπλάνο του Jay-Z, το μοντέλο -που φορούσε ένα μπλουζάκι της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, μαύρο τζόκινγκ με πράσινες, κίτρινες και κόκκινες λωρίδες, κίτρινες κάλτσες και χωρίς παπούτσια- πήρε το δρόμο για το αεροπλάνο μαζί με τον σκύλο της, την Alfiie. Στο αεροπλάνο επέβαιναν επίσης δύο άγνωστοι άνδρες με ριγέ μπλούζες, αναφέρει η Daily Mail.

Φαίνεται, ωστόσο, ότι υπήρξε αλλαγή σχεδίων, καθώς η Ντελεβίν και το σκυλάκι της αποβιβάστηκαν από το αεροπλάνο μετά από περίπου 45 λεπτά. Παραμένει ασαφές αν της ζητήθηκε να φύγει ή όχι.

Αφού ένα μέλος της συνοδείας της Ντελεβίν μίλησε στο προσωπικό του αεροδρομίου, οι βαλίτσες του μοντέλου απομακρύνθηκαν από το αεροπλάνο και τοποθετήθηκαν πίσω στο SUV με το οποίο έφτασε. Στη συνέχεια μπήκε η ίδια μέσα και απομακρύνθηκε.

Η αντίδραση των θαυμαστών της

Τα στιγμιότυπα και τα πλάνα της σταρ άφησαν τους θαυμαστές σε αμηχανία και μεγάλη ανησυχία για την πρωταγωνίστρια του «Only Murders in the Building». «Τι συμβαίνει με την Κάρα Ντελεβίν???? Αισθάνομαι τόσο λυπημένη γι’ αυτήν </3», έγραψε ένας θαυμαστής, ενώ ένας άλλος παρακαλούσε: «Θα ελέγξει κάποιος την Κάρα Ντελεβίν για όνομα του Θεού».

Ένας ανήσυχος παρατηρητής του γεγονότος έγραψε στο Twitter: «Αισθάνομαι και στέλνω αγάπη στην Κάρα Ντελεβίν. Αυτό είναι πραγματικά τρομακτικό και μοναχικό. Το Χόλιγουντ είναι ένα τόσο σκοτεινό μέρος και σαφώς χρειάζεται μια νέα ομάδα και κάποιους ανθρώπους που πραγματικά δίνουν σημασία για εκείνη».

Ο εκπρόσωπος, ωστόσο, της Ντελεβίν σε αίτημα του Page Six για σχολιασμό δεν απάντησε τίποτα για το ατυχές περιστατικό.

Κάρα Ντελεβίν

Ένα περίεργο συμβάν που έρχεται να προστεθεί σε ακόμη μία αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της Ντελεβίν, η οποία πρόσφατα πέρασε αρκετό χρόνο στο φεστιβάλ Burning Man, με πηγές να δηλώνουν τότε στη DailyMail.com ότι δεν έφαγε ούτε έκανε ντους ενώ βρισκόταν στην εκδήλωση.

Η πηγή είπε χαρακτηριστικά ότι «Είχε μόλις περάσει μέρες στην έρημο, χωρίς να τρώει τόσο πολύ και φαινόταν ατημέλητη επειδή δεν είχε προλάβει να πλυθεί ακόμα».

Λίγες εβδομάδες πριν από την εμφάνιση αυτών των φωτογραφιών, το μοντέλο γιόρτασε τα 30ά γενέθλιά της σε ένα γιοτ. Η ζωή της, ωστόσο, μετά από όλα αυτά τα γεγονότα φαίνεται να μην είναι και τόσο αστραφτερή όσο θα περίμενε κανείς για ένα επιτυχημένο μοντέλο και ηθοποιό του Χόλιγουντ.

Η περίεργη συμπεριφορά της Ντελεβίν το τελευταίο διάστημα γενικότερα

Εμφανιζόμενη στο chat show του Τζίμι Φάλον τον Ιούλιο για να διαφημίσει το ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του Hulu «Only Murders In The Building», προσπάθησε να κάνει ένα μαγικό κόλπο και έτρεμε εμφανώς καθώς κρατούσε ένα τραπουλόχαρτο. «Μπορείτε να δείτε πόσο πολύ τρέμει το χέρι μου;» ρώτησε. «Ναι, αυτό είναι μέρος του κόλπου;» Απάντησε ο αμερικανός οικοδεσπότης Fallon.

Σε μια επόμενη συνέντευξη στο Live With Kelly And Ryan, φάνηκε να φλυαρεί στις απαντήσεις και να τρίβει τα χέρια της με τέτοια δύναμη που ο θόρυβος πιάστηκε από τα μικρόφωνα. Ωστόσο, και στο Met Gala τον Μάιο τράβηξε την προσοχή για όλους τους λάθος λόγους, εμφανιζόμενη με ένα μη κολακευτικό κόκκινο κοστούμι το οποίο άνοιξε για να αποκαλύψει το γυμνό κορμί της βαμμένο χρυσό. «Η θηλή πρέπει να είναι ελεύθερη», είχε δηλώσει τότε.

Κάρα Ντελεβίν

Η Ντελεβίν, σύμφωνα με τη DailyMail.com πάσχει από διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας (ADHD), γεγονός που μπορεί να εξηγεί την προφανώς νευρική συμπεριφορά της, αλλά υπάρχουν φόβοι ότι οδεύει προς πτώση. Κανείς δεν χρειάζεται να υπενθυμίσει ότι η μητέρα της Πανδώρα πάλευε με τον εθισμό όταν η Κάρα ήταν κορίτσι.