Τη Μαρία Μπερέγκοβα (Maria Beregova), το μοντέλο από την Ουκρανία που δημοσιεύματα τη θέλουν το τελευταίο χρονικό διάστημα να συνδέεται ερωτικά με τον προσφάτως single Λεονάρντο ντι Κάπριο (Leonardo DiCaprio), «τσάκωσαν» οι παπαράτσι για πρώτη φορά μετά την είδηση του χωρισμού του ηθοποιού με την Καμία Μορόνε (Camila Morrone).

Η εντυπωσιακή 22χρονη καλλονή εμφανίστηκε με σπορ λουκ και έναν χυμό στα χέρια για μια βόλτα σε πάρκο στο Λονδίνο εν μέσω των φημών ότι έχει σχέση με τον 47χρονο ηθοποιό της ταινίας Τιτανικός. Οι δύο τους είχαν εντοπιστεί μαζί τον περασμένο Ιούλιο.

Είχε προηγηθεί η είδηση ότι ο Λίο χώρισε με την 25χρονη Καμίλα, με την οποία είχε σχέση επί 4 χρόνια, με αποτέλεσμα να πάρουν φωτιά τα σχόλια για τον τερματισμό της μόλις λίγες εβδομάδες αφότου το μοντέλο έκλεισε τα 25.

Οι φήμες για τον Λεονάρντο και τη Μαρία άρχισαν όταν φωτογραφήθηκαν σε πάρτι στο Σεν Τροπέ τον Ιούλιο και όταν η όμορφη μελαχρινή ταξίδεψε στη Γαλλία μετά τον χωρισμό με τον σύζυγό της, τον 30χρονο Ahmed Masoud Abdelhafid.

https://www.instagram.com/p/Chu2uvNtu71/

Η Μαρία μεγάλωσε στην Ελβετία όπου πήγε σε οικοτροφείο. Δεν είναι σαφές πότε βγήκε το διαζύγιο με τον σύζυγό της και εάν υπήρξε κάποιος συμβιβασμός, όμως πιστεύεται ότι οριστικοποιήθηκε στ Μονακό, όπου ζούσε το ζευγάρι, σύμφωνα με τη Daily Mail.

https://www.instagram.com/p/CfUO0JkNzSg/

Ο πρώην σύζυγός της, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας και των ακινήτων στο Μονακό, είναι ο εγγονός ενός υπουργού του καθεστώτος του Καντάφι.

https://www.instagram.com/p/ChKC62YNiVk/
https://www.instagram.com/p/ChAbxCdt16c/