Την γλυκιά περίοδο της εγκυμοσύνης βιώνει η Ιωάννα Τούνη η οποία περνά το μεγαλύτερο μέρος της μέρας της, κλεισμένη στο σπίτι καθώς ακολουθεί πιστά τις οδηγίες που της έχει δώσει ο γιατρός της. Η influencer, όταν δεν βρίσκεται σε κάποια γωνία να… κάνει εμετό, όπως έχει παραδεχθεί η ίδια, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές της καθημερινότητας της και ασχολείται με τους λογαριασμούς της στα social media.

Έτσι, μετά το Instagram, η Ιωάννα Τούνη φροντίζει να «τροφοδοτεί» με βίντεο και τον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok. Ωστόσο ένα χιουμοριστικό βίντεο το οποίο δημοσίευσε προκάλεσε αντιδράσεις και δέχθηκε αρνητικά σχόλια.

Η Ιωάννα Τούνη, στο βίντεο που δημοσίευσε φαίνεται να είναι στο μπαλκόνι και να απολαμβάνει ένα κομμάτι σοκολάτα ενώ το συνόδευσε με το κείμενο: «Όταν βρίσκεσαι καταλάθος σε παρέα που μιλάει για πολιτική και εσύ δεν είσαι σίγουρη ούτε για το ποιος είναι ο πρωθυπουργός» ενώ στη λεζάντα της δημοσίευσής της, ρώτησε τους ακόλουθούς της: «Κανένας άλλος άσχετος με πολιτική εδώ;».

Μερίδα των διαδικτυακών της φίλων σχολίασαν αρνητικά τη δημοσίευση της Ιωάννας Τούνη.

«Συγνώμη και με τι κριτήρια ψηφίζεις;», «αυτό δε λέγεται άσχετος με πολιτική. λέγεται αδιαφορία», «Συγχαρητήρια είσαι πολύ άξια για να είσαι παράδειγμα για νέους και νέες!», «Δεν κάνει σε κανέναν εντύπωση που δεν ξέρεις» και «δε μου κάνει εντύπωση γλυκιά μου» ήταν μερικά από τα σχόλια που έλαβε η Ιωάννα Τούνη ενώ δεν έλειψαν και αυτοί που κατάλαβαν ότι έκανε χιούμορ. «Ρε ένα χιουμοριστικό βίντεο έκανε η κοπέλα κατευθείαν να τη φάτε στα σχόλια» έγραψε διαδικτυακός της φίλος.

@j.touni

Κανένας άλλος άσχετος με πολιτική εδω?🫣 #fyp #foryou #greece #politics #jtouni #touni #viral #tiltokgreece #sorry

♬ original sound – ESOSA||CONTENT CREATOR