Το 49χρονο σούπερ μόντελ Xάιντι Κλουμ ανάρτησε τις τελευταίες ώρες μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, στην οποία είναι εντελώς γυμνή και ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι με ουρανό.

Μάλιστα, δεν έμεινε μόνο στην πολύ τολμηρή και αποκαλυπτική φωτογράφιση, αλλά έγραψε και ένα περιπαιχτικό σχόλιο ως λεζάντα στην ανάρτηση: «Γύρνα πίσω στο κρεβάτι μωρό μου» προσθέτοντας ένα emoji με κόκκινη καρδιά.

Μητέρα η ίδια τεσσάρων παιδιών, η 49χρονη Γερμανίδα έχει συχνή επικοινωνία με τους διαδικτυακούς φίλους της αναρτώντας ιδιαίτερα αποκαλυπτικές φωτογραφίες και ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη με τις σέξι πόζες της. Στο καθημερινό της πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται γυμναστική και κολύμβηση που κρατούν άψογες τις αναλογίες της, έστω και αν πλησιάζει τα 50.

Το άλλοτε αγγελάκι της Victoria’s Secret διανύει μια από τις καλύτερες και πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, μιας και δηλώνει τρελά ερωτευμένη με τον σύζυγο της Τομ Κάουλιτζ, ο οποίος είναι αρκετά χρόνια νεότερος της.