Για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, η Ιωάννα Τούνη πέρασε την πόρτα του νοσοκομείου, προκαλώντας ανησυχία στους διαδικτυακούς της φίλους. Η influencer το Σάββατο (16/07) δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία είναι ξαπλωμένη με ορό στο χέρι της, με πολλούς να νομίζουν πως μπήκε ξανά στο νοσοκομείο. Ωστόσο ο όρος που είχε στο χέρι της ήταν για ενδοφλέβιες βιταμίνες, καθώς είναι κάτι που η Ιωάννα Τούνη έχει πολύ ανάγκη τον τελευταίο καιρό αφού οι αυξημένες υποχρεώσεις της την έχουν οδηγήσει λίγο πριν την υπερκόπωση.

Εκτός όμως από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Ιωάννα Τούνη έχει να διαχειριστεί δυο ακόμα θέματα.

Το ένα είναι η απώλεια της μητέρας της, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν λίγο καιρό. Το δεύτερο που έχει να διαχειριστεί η Ιωάννα Τούνη είναι οι φήμες που έχουν φουντώσει πως εκείνη κι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Η Ιωάννα Τούνη, μέσω ενός instastory ενημέρωσε τους followers της πως σήμερα ξύπνησε καλά.
Με το νέο της story η ίδια ανέεφερε: «Τι κάνετε; Καλή εβδομάδα παιδιά. Ελπίζω να πάει έτσι όλη εβδομάδα γιατί ξύπνησα καλά. Φτύστε το να μην το ματιάσουμε. Σας χρωστάω από χθες νικητές που ήταν να κληρωθούν χθες το βράδυ αλλά επειδή δεν ένιωθα καλά όλες αυτές τις μέρες, δεν έχω κάνει τίποτα», σχολίασε στο βίντεό της χωρίς να κάνει κανένα άλλο σχόλιο που να αφορά την προσωπική της ζωή.

Λίγη ώρα αργότερα όμως, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία χαϊδεύει τον σκύλο του Δημήτρη Αλεξάνδρου.