Ο Σπύρος Μαρτίκας, μετά το τέλος του Survivor ζει έναν μεγάλο έρωτα στο πλευρό της αγαπημένης του, Βρισηίδας Ανδριώτου. Οι δυο τους απολαμβάνουν ο ένας την συντροφιά του άλλου και τα κοινά τους φωτογραφικά στιγμιότυπα όλο και αυξάνονται.

Ο φαρμακοποιός, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την αντίδραση της Μαρίας Αντωνά, συντρόφου του Άρη Σοϊλέδη, κατά την ανακοίνωση του αποτελέσματος του ονόματος του μεγάλου νικητή του Survivor, Στάθη Σχίζα. Μια αντίδραση η οποία έγινε viral.

«Η αντίδρασή της ήταν αναμενόμενη. Η Μαρία Αντωνά έδωσε μεγάλο αγώνα για τη νίκη του Άρη, και ανάλογης έντασης θα ήταν και η αντίδρασή της στο αντίθετο αποτέλεσμα. Εισέπραξα κι εγώ την ίδια αντίδραση. Ήταν μια μεγάλη ήττα, αλλά όλοι θα πρέπει να διαχειριζόμαστε τις ήττες μας. Ένας Άρης που δεν χάνει ποτέ, έχασε. Εκείνος όμως, προς τιμήν του, αντέδρασε φυσιολογικά» ανέφερε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Πώς νιώθει ο φαρμακοποιός που το Survivor το κέρδισε ο Στάθης Σχίζας; «Αισθάνομαι δικαιωμένος και χαρούμενος. Το άξιζε και ήταν δίκαιο που κέρδισε. Επιπλέον, θα δωρίσει ένα μέρος του επάθλου για τα παιδιά με καρκίνο, που είναι κάτι πολύ θετικό. Ο κόσμος έκρινε με βάση τη συμπεριφορά» είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.