Ο Μάρκος Σεφερλής ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Όλα Γκουντ», όπου μίλησε για την αρνητική κριτική που έχει δεχτεί για τα αστεία του, με τον ίδιο να σχολιάζει ότι ανέκαθεν γινόντουσαν κακές πράξεις, τις οποίες όμως αρκετοί δεν ήθελαν να δουν.

«Έχεις καταλάβει γιατί σου την πέσανε για το Super Mammy, ρε Μάρκο;» αναρωτήθηκε ο Γρηγόρης Γκουντάρας δίνοντας πάσα στον καλεσμένο του να δώσει σαφή απάντηση. «Για αυτό ήρθα, για να μου πείτε εσείς! Εσείς είστε μες στον χώρο αυτόν, κάνετε την δουλειά αυτήν, συνάδελφοι σας μου την πέφτουν γιατί δεν μου την πέφτει το κοινό. Το κοινό δόξα των Θεώ είναι τόσα χρόνια δίπλα μου και με ακολουθεί σε ότι κάνω. Από κει και πέρα αυτά που ακούγονται, ακούγονται από συγκεκριμένους ανθρώπους και για συγκεκριμένους λόγους. Εσείς που είστε μες στα πράγματα τους ξέρετε πάρα πολύ καλά και είμαι εδώ να ακούσω την άποψη σας, να μου πείτε γιατί μου την πέφτουν. Αυτό που κάνω εγώ είναι τον κόσμο να γελάει. Δόξα τω Θεό, ακόμα και αυτοί που μου την πέφτουν τώρα πια το 2022, που άλλαξαν οι εποχές όπως λένε που για μένα δεν έχουν αλλάξει οι εποχές, πάντα οι ίδιες ήταν και πάντα υπήρχαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που υπάρχουν και σήμερα. Απλά κάποιοι τώρα τους ανακάλυψαν, ενώ εγώ τους ξέρω όλους αυτούς τους ανθρώπους για τους οποίους λένε όσα λένε και είμαι έμπρακτα δίπλα τους».

«Για το συγκεκριμένο αστείο στο πρώτο επεισόδιο, που είχε ειπωθεί και από άλλους όπως ο Λάκης Λαζόπουλος, οι Ράδιο Αρβύλα και οι ΑΜΑΝ πριν από κάποια χρόνια. Λένε ότι τώρα είναι άλλες οι εποχές. Πριν από κάποια χρόνια δεν υπήρχαν βιαστές; Δεν υπήρχαν βιασμοί; Που εγώ δεν μίλησα για βιαστή ούτε «ελάτε να βιαστείτε». Είπα σαν ρόλος, μια γυναίκα χήρα που έχει να κάνει σεξ πάρα πολλά χρόνια, «είδα έναν βιαστή, έτρεξα και δεν τον πρόλαβα». Ούτε είπα να κάνω κάτι μαζί του, μπορεί να ήθελα να τον δείρω ή να του τραβήξω το αυτί ή να μου χρώσταγε λεφτά… Πιάστηκαν όμως από αυτό για να κάνουν την επίθεση αυτή και βγήκαν όλες αυτές οι εκπομπές και όλες αυτές οι παρουσιάστριες και είπαν ότι οι εποχές έχουν αλλάξει. Πριν έξι χρόνια δεν υπήρχαν βιαστές; Δεν υπήρχαν βιασμοί; Αυτές όλες οι παρουσιάστριες ήταν αδιάφορες; Τότε δεν τους ενοχλούσε αυτό το γεγονός; Τώρα ξαφνικά το 2022 τους ενοχλεί και μόνο από το στόμα του Σεφερλή και μέσα από ρόλο;».

«Αυτές οι παρουσιάστριες που βγήκαν και έκαναν όλα αυτά τα σόου που έκαναν, φιλοξενούν στις εκπομπές τους παίκτριες ριάλιτι που υποβιβάζουν την γυναίκα. Όταν το Bachelor είναι σε ένα κανάλι, το βλέπουν μικρά παιδιά, κορίτσια και όχι μόνο , μεγάλοι άνθρωποι, έφηβοι και βλέπουμε τον εξευτελισμό της γυναίκα και όχι μόνο το προμοτάρει το συγκεκριμένο κανάλι που παίζεται το ριάλιτι αλλά φέρνουν και τις κοπέλες αυτές, που εξευτελίζονται ποια θα πρωτοφιλήσει τον άλλον και ποια θα πρωτορίξει τον άλλον για να πάρει αυτός 150.000 χιλιάρικα… Δηλαδή πάνε, γίνονται αυτές σκουπίδια για να πάρει ο Bachelor τόσα λεφτά! Σε αυτή την απόλυτη ξεφτίλα που «επιβάλετται» να την βλέπουν τα νέα παιδιά, όλες αυτές οι παρουσιάστριες εκεί δεν έχουν άποψη; Γιατί κατηγορούν έναν άνθρωπο ως σεξιστή, ο οποίος χρησιμοποιεί τύπους για να κάνει τη δουλειά του. Εγώ είμαι κωμικός. Αυτό που κάνω είναι να φτιάχνω τύπους και να τους παρουσιάζω στην τηλεόραση ή στο θέατρο» συμπλήρωσε ο Μάρκος Σεφερλής στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.