Για τον δεσμό της με τον επιχειρηματία και παίκτη του Survivor, Στάθη Σχίζα, μίλησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η instagrammer, με αφορμή την εμφάνισή της στα Mad Video Music Awards 2022, τα οποία στιγματίστηκαν από το ξύλο ανάμεσα σε Light και Snik, μίλησε για τη σχέση της με τον Στάθη, λέγοντας ότι «είναι o άνθρωπος που θα ήθελε η κάθε γυναίκα να έχει δίπλα της».

«Ανυπομονώ να γυρίσει από το Survivor, νιώθω λες και είμαι στον στρατό και μετράω αντίστροφα τις μέρες. Θέλω να περάσουμε καλά, να πάμε διακοπές και να περάσουμε καλά. Δεν μου κάνει αίσθηση να βγω να ξενυχτίσω όσο είμαι μόνη μου, θέλω τον άνθρωπό μου για να βγω» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον Στάθη και αποκάλυψε πως γνωρίζονται εδώ και χρόνια, πριν καν γνωρίσει τον πρώην σύζυγό της, Αριστομένη Γιαννόπουλο.

«Τον Στάθη τον ξέρω, πριν από τον Αριστομένη. Τον γνωρίζω από 18 χρονών και ήξερα από τότε, ότι ήθελα να είμαστε μαζί. Όσο ήμουν παντρεμένη με τον Αριστομένη, ο Στάθης το σεβόταν. Μόλις χώρισα όμως, υπήρξε αμέσως πολύ στενή πολιορκία» ανέφερε.

Τέλος, σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το ενδεχόμενο ενός γάμου, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε γελώντας: «Δεν ξέρω, εκεί στο Survivor που είναι έχει άπειρο χρόνο να σκεφτεί, να τα βρει με τον εαυτό του κοιτάζοντας τον ουρανού και να δει τι θέλει».