Η Μπέττυ Μαγγίρα έδωσε μια ηχηρή απάντηση στον Light με αφορμή τις δηλώσεις του δεύτερου ότι δεν αποτελεί πρότυπο για την νέα γενιά και δεν φταίει αυτός, εάν τον ακούν παιδιά και επηρεάζονται από τα τραγούδια του.

Η γνωστή παρουσιάστρια τόνισε πως λυπάται για τον καλλιτέχνη, γιατί παρόλο που «τα έχει ζήσει», προτρέπει άλλους να βιώσουν «ανάλογες καταστάσεις».

«Δεν μπορείς να ξέρεις τι έχω περάσει για να είμαι εδώ σήμερα. Εγώ μεγάλωσα στην Ξάνθη, σε μια γειτονιά στον δρόμο, που ευτυχώς όταν ήμουν παιδί, αυτά δεν υπήρχαν. Το ότι υπάρχουν αυτή τη στιγμή δεν σημαίνει ότι φέρεις εσύ ευθύνη, αλλά ούτε σημαίνει ότι όταν αποτελείς πρότυπο, δεν σε βαραίνει μια ευθύνη. Όταν αυτό δείχνεις προς τα έξω και το περνάς ως κάτι δελεαστικό μέσα από τα τραγούδια σου, τα παιδιά σου το βλέπουν κι αυτά ως κάτι ωραίο, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «θα έπρεπε από τη στιγμή που τα έχεις ζήσει όλα αυτά και λυπάμαι για αυτό, να μην παροτρύνεις να το ζήσουν κι άλλοι. Αυτό θα έπρεπε να σε κάνει να έχεις ένα alert, να μη ζουν πλέον τα παιδιά τέτοια πράγματα. Ξέρω τι συμβαίνει εκεί έξω, δεν ζω σε παλάτι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θέλω να το ζήσουν και τα παιδιά μου. Σίγουρα δεν σε βαραίνει η ευθύνη της ανατροφής των δικών μου παιδιών, αλλά δεν μπορείς να ξέρεις πόσο χρόνο καταναλώνω για τα παιδιά μου για να τα αναθρέψω σωστά».

Σημειώνεται, ότι ο γνωστός τράπερ σε ανάρτηση που είχε κάνει στα social media, είχε αναφέρει το εξής:

«Ως απάντηση σε κάποιους κυρίους και κυρίες, που τα μοναδικά τους credentials είναι ότι στολίζουν πάνελ πρωινών και μεσημεριανών εκπομπών που είχαν πολλά να πουν για τις δηλώσεις μου, να σας απαντήσω ότι αν θεωρείτε πως η διαπαιδαγώγηση των παιδιών σας και ο δρόμος που θα επιλέξουν να πάρουν σε αυτή τη ζωή και το τι είδους άνθρωποι θα γίνουν, είναι μια ευθύνη που βαραίνει εμένα σαν καλλιτέχνη ή οποιονδήποτε άλλον και δεν είναι δική σας ευθύνη σαν γονείς ή σαν παιδαγωγοί, ίσως να έπρεπε να ξοδεύετε λιγότερο χρόνο επιλέγοντας να είστε τραγουδιστές, συγγραφείς, ηθοποιοί, παρουσιαστές και λίγο περισσότερο να είστε γονείς».