Πλέον το revenge porn είναι κακούργημα και τιμωρείται με έως και δέκα χρόνια φυλάκιση. Η Χριστίνα Ορφανίδου, πρώην παίκτρια του Big Brother η οποία έχει μιλήσει ανοιχτά για τη δική της άσχημη εμπειρία, στο άκουσμα της συγκεκριμένης είδησης έβαλε τα κλάματα.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram και ενός instastory, η Χριστίνα Ορφανίδου, με δάκρυα στα μάτια είπε: «Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαρούμενη είναι για μένα η σημερινή μέρα. Επιτέλους μετά από τόσα χρόνια και τόσες κοπέλες που πέραν άσχημα, επιτέλους άλλαξε η νομοθεσία. Μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας. Μπράβο κορίτσια, τα καταφέραμε».

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Χριστίνας για το ροζ βίντεο

Τον Σεπτέμβριο του 2020, η Χριστίνα Ορφανίδου έγραψε τη δική της γραμμή ζωής στο Big Brother και έκανε τους τηλεθεατές να ανατριχιάσουν όταν αναφέρθηκε στο ροζ βίντεο το οποίο διέρρευσε πρώην σύντροφός της.

«Κάποιες πάρα πολύ δύσκολες στιγμές. Το 2017 ενώ πήγαιναν τα πράγματα πάρα πολύ καλά με τον σύντροφο που είχα ανακάλυψα κάποια πράγματα. Ο σύντροφος μου είχε παράνομες δραστηριότητες που δεν ενέκρινα και άρχισαν τα συννεφάκια.  Όταν έμαθα γι’ αυτές τις δραστηριότητες προσπάθησα να του αλλάξω γνώμη. Επειδή δεν άλλαζαν τα πράγματα πήρα την απόφαση να χωρίσουμε. Το θέμα είναι πως με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είχαμε πολλές στιγμές ιδιωτικές. Το 2017 γνώρισα έναν άλλον άνθρωπο και ο προηγούμενος σύντροφος μου για να με ξεφτιλίσει έβγαλε στο ιντερνετ της προσωπικές μας στιγμές. Αναγκάστηκα να φύγω από τη Θεσσαλονίκη γι’ αυτό. Μου χάλασε εννοείται την καινούργια μου σχέση. Αυτός ήταν ο σκοπός του. Με ξεφτίλισε. Βίωσα bullying και από τρίτα άτομα που είχαν δει αυτά τα βίντεο και φωτογραφίες» είπε μεταξύ άλλων, τότε, η παίκτρια poker.