Διακοπές για τους παίκτες του Ολυμπιακού, πλην των διεθνών ασφαλώς, μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας στον Ρέντη στις 14 Ιουνίου. Στη Μύκονο, λοιπόν, περνάει χαλαρές και ξέγνοιαστες ημέρες ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Στο νησί των Ανέμων για να γεμίσει τις μπαταρίες του βρίσκεται και ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Ο αμυντικός των «ερυθρολεύκων» συνάντησε στο κυκλαδίτικο νησί τον καλό του φίλο, άλλοτε συμπαίκτη του στην Άρσεναλ και την Ντόρτμουντ.

Το αντάμωμα των δύο παικτών απαθανάτισε μία φωτογραφία, την οποία ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο στόπερ των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, λοιπόν ο «Πάπα» ανέβασε φωτογραφία με τον Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, την οποία συνόδευσε με την λεζάντα: «Είναι πάντα ωραίο να σε βλέπω φίλε, τόσα χρόνια μαζί, τόσες αναμνήσεις. Είσαι πάντα πιο όμορφος μ@@@@@» έγραψε.

Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα έκανε ριπόστ και σημείωσε με τη σειρά του: «Πάπα αδερφέ μου, τόσο χαρούμενος που σε βλέπω μ@@@@@. Μείνε ο ίδιος. Είσαι πάντα όμορφος και εσύ».