Η δικαστική διαμάχη του πρώην ζευγαριού έβγαλε νικητή τον Τζόνι Ντεπ απέναντι στην Άμπερ Χερντ, για τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που είχε καταθέσει ο διάσημος ηθοποιός σε βάρος της πρώην συζύγου του. Όλα ξεκίνησαν από το άρθρο της στην Washington Post, όπου υποστήριξε ότι είναι «επιζήσασα οικογενειακής βίας».

Ειδικότερα, το δικαστήριο επιδίκασε στον σταρ του Χόλιγουντ αποζημίωση ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων. Η δικαστής Penny Azcarate ενημέρωσε το δικαστήριο ότι η πολιτειακή νομοθεσία περιορίζει τις τιμωρητικές αποζημιώσεις στα 350.000 δολάρια, που σημαίνει ότι ο Ντεπ λαμβάνει συνολικά 10,35 εκατομμύρια δολάρια.

Τζόνι Ντεπ σε δικαστήριο με Άμπερ Χερντ

Παράλληλα όμως, οι ένορκοι δικαίωσαν εν μέρει τη Χερντ – η οποία είχε απαντήσει με δική της αγωγή με αφορμή τις δηλώσεις δικηγόρου του Ντεπ, που είχε χαρακτηρίσει «φάρσα» τις κατηγορίες της – επιδικάζοντας αποζημίωση ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Κάτι που σημαίνει πως η Άμπερ Χερντ θα κληθεί να πληρώσει 8,35 εκατ. δολάρια στον σταρ του Χόλιγουντ, όπως σημειώνει η NY Post.