Ο αμερικανός ράπερ, Snoop Dog αποκάλυψε ότι είναι ένας από τους πιο ενθουσιώδης υποστηρικτές του γάμου του διαδόχου του βρετανικού θρόνου Ουίλιαμ με την αγαπημένη του Katε Middleton. Μέχρι που τους αφιέρωσε και το καινούριο του τραγούδι που ακούει στον τίτλο «Wet» και… αυτοπροτάθηκε για να συμμετέχει στις εκδηλώσεις εορτασμού του πριγκιπικού γάμου, που θα γίνει στις 29 Απριλίου του 2011.

Ο 39χρονος μουσικός σε προσωπική του ιστοσελίδα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της El Pais, διαβεβαιώνει ότι «η βασιλική οικογένεια θέλει να παραστώ στις γαμήλιες, εορταστικές εκδηλώσεις» χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται αν ο εκκεντρικός καλλιτέχνης έχει δεχτεί επίσημη πρόσκληση.

Από το παλάτι δεν επιβεβαιώνουν, αλλά ούτε και διαψεύδουν την είδηση. Μήπως φοβούνται ότι θα φτάσει στα αυτιά της βασίλισσας;

Ο Snoop Dogg θα παρουσιάσει το καινούριο του τραγούδι «Wet»… με τον όλο-νόημα-τίτλο-του, το οποίο θα συμπεριληφθεί στο νέο του άλμπουμ τον ερχόμενο Μάρτιο. Ο ίδιος δήλωσε ότι ελπίζει το κομμάτι αυτό να γίνει ο ύμνος όλων όσων πρόκειται να… «κρεμαστούν» με τα δεσμά του γάμου!