Για τον χωρισμό του από την Όλγα Καρπαθάκη μίλησε στο Πρωινό ο Νίκος Βουρλιώτης. Ο δημοφιλής ράπερ μπορεί να έχει χωρίσει όμως μένει στο ίδιο σπίτι με την πρώην σύζυγό του και την 5χρονη κόρη τους, Δέσποινα.

«Έχουμε χωρίσει περίπου έναν χρόνο τώρα, αλλά μένουμε όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι. Υπάρχει ένα κλίμα πολιτισμένο. Όλα ξεκινούν από το πόσο σέβεσαι τον άλλο στην απόφαση που έχει πάρει» είπε.

«Η βάση είναι ότι κι οι δυο μας θεωρούμε ότι είμαστε οικογένεια, δεν χωρίζεις ποτέ από έναν σύντροφο. Αυτή η διαδρομή σε συνδέει για πάντα. Δεν είναι κάτι που μπορώ να συζητήσω, η κόρη μας είναι μικρή και δεν θέλω να τα συζητάω αυτά στην τηλεόραση. Η Δέσποινα μπορεί να καταλάβει τα πάντα», συμπλήρωσε. «Όχι» είπε ο Νίκος Βουρλιώτης όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε αν η μικρή γνωρίζει ότι οι γονείς της έχουν χωρίσει.

Η Φαίη Σκορδά τον ρώτησε τότε αν το παιδί μπορεί να παρακολουθεί τη συνέντευξη και τότε πρότεινε να αλλάξουν κουβέντα. «Ας αλλάξουμε θέμα, αν μπορεί να μας βλέπει τώρα η Δέσποινα. Πολλά φιλάκια» είπε η παρουσιάστρια.