Ό χώρος ανανεωμένος σε ανοιχτόχρωμους τόνους, η κουζίνα κορυφαία υπό την καθοδήγηση του executive chef Νίκου Σκλήρα, που από φέτος προτείνετε από το Michelin Guide και η μουσική πιο απογειωτική από ποτέ.  Οι έμπειροι mixologists και bartenders του Island έχουν δημιουργήσει τα πιο ιδιαίτερα καλοκαιρινά cocktails ενώ το sushi corner εξακολουθεί να είναι από τα καλύτερα διεθνώς.

Shaad Moj, Φανή Σταφυλλοπάτη, Maya Avigad, Φιλίππα Λυμπέρη

Το Island κατάμεστο από πανέμορφο κόσμο από Ελλάδα και εξωτερικό,  σκόρπισε αισιοδοξία και έδειξε ότι η καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας είναι εδώ.

Άρης & Δημήτρης Αργυρόπουλος

Το εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων που ακολούθησε τους ρυθμούς της μουσικής σήμανε την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού και έλουσε τον ουρανό με χρώματα, ενώ οι χορευτές απογείωσαν τη βραδιά και την διάθεση του κοινού που χόρευε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Κωνσταντίνος Αργυρός, Χρύσανθος Πανάς

Με ένα line up φεστιβαλικού ύφους από DJs-καλλιτέχνες παγκόσμιας εμβέλειας, το Island κατάφερε να γίνει προορισμός για το διεθνές ποιοτικό κοινό. 

Ντέλλα Παίζη, Μέμος, Καταπόδης, Αλεξάνδρα Παράσχη

Νιώθοντας ότι οι στιγμές μας είναι πιο πολύτιμες από ποτέ, θα απολαύσουμε αυτό το καλοκαίρι μοναδικά στο νησί της Αθηναϊκής Ριβιέρας.