Ο φετινός ενδυματολογικός κώδικας του Met Gala απαιτούσε από τους καλεσμένους του εμφανίσεις από τη Χρυσή Εποχή ευημερίας και πλούτου που βίωσε η Αμερική από το 1870 ως το 1900, με θέμα την «Επιχρυσωμένη Λάμψη (Gilded Glamour)».

Η Ναόμι Κάμπελ με κόσμημα αξίας 6,6 εκατ. δολαρίων μονοπώλησε το ενδιαφέρον

Ναόμι Κάμπελ

Η Ναόμι Κάμπελ εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του γκαλά κάνοντας μία εντυπωσιακή εμφάνιση με υπέροχα σπάνια κοσμήματα. Τα συνδύασε με ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα του οίκου Burberry.

Τις εντυπώσεις έκλεψε το διαμαντένιο κολιέ που φορούσε, το οποίο ήταν ελαφρώς κρυμμένο πίσω από ένα μεγάλο τσόκερ, με 37 «λαμπερά στρογγυλά κίτρινα διαμάντια κοπής brilliant», το οποίο σύμφωνα με τη Jacob & Co., κοστίζει το ιλιγγιώδες ποσό των 6,6 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ναόμι Κάμπελ

Η εταιρία, η οποία είναι διάσημη για τα εξαιρετικά περίτεχνα κοσμήματα από διαμάντια και άλλους πολύτιμους λίθους που διαθέτει, ανέφερε στο InStyle ότι χρειάστηκε περίπου δύο χρόνια για να προμηθευτεί όλα τα διαμάντια του χρυσού κοσμήματος των 161,52 καρατίων, και να το δημιουργήσει.

Η εμφάνιση της Κάμπελ ολοκληρώθηκε φορώντας κοσμήματα ακόμα και στο πρόσωπό της, αν και σύμφωνα με το δημοσίευμα το συγκεκριμένο περιδέραιο τράβηξε όλα τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων.

Η Κιμ Καρντάσιαν με φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε

Κιμ Καρντάσιαν

Η διάσημη τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν, μονοπώλησε τα φλας από τους μεγαλύτερους σταρ του κόσμου, στο κόκκινο χαλί του Met Gala. Μαζί με τον αγαπημένο της, Πιτ Ντέιβιντσον φόρεσε το εμβληματικό χρυσό φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε, δημιουργία του σχεδιαστή Ζαν Λουί (Jean Louis).

Είναι η ολόχρυση τουαλέτα που φορούσε η ηθοποιός πριν από 60 χρόνια όταν τραγούδησε τα χρόνια πολλά στον τότε πρόεδρο Τζον Κένεντι για τα 45α γενέθλιά του. Το φόρεμα ήταν ραμμένο για εκείνη και είχε πάνω του πολύτιμους κρυστάλλους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το φόρεμα ήταν τόσο στενό που χρειάστηκε να της το ράψουν λίγο πριν από την εμφάνισή της στο Madison Square Garden μπροστά σε 15.000 θεατές, ενώ το χρώμα ταίριαζε απόλυτα στον τόνο του δέρματος της Μέριλιν.

Κιμ Καρντάσιαν

Η Κιμ παραδέχτηκε ότι χρειάστηκε να χάσει 16 κιλά σε τρεις εβδομάδες για να φορέσει το «ακριβότερο φόρεμα του κόσμου» αξίας 4,8 εκατομμυρίων δολαρίων. Έγινε ξανθιά και το συνδύασε με ένα εκθαμβωτικό ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια και ασημένιες γόβες, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο Πιτ Ντέιβιντσον, τη συνόδευσε με ένα κομψό μαύρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και μαύρα γυαλιά. Ο κωμικός, που σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror επισκιάστηκε από την σύντροφό του, μίλησε στους παρουσιαστές του γκαλά για το πόσο όμορφη ήταν η Κιμ και αποκάλυψε ότι τον απέτρεψε να φορέσει καπέλο.