Για την οικογένεια του, την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του αλλά και για τις φήμες που τον ήθελαν πεθαμένο μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη την Τρίτη (3/5) ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης.

«Το 2018 έπαθα καρδιακό επεισόδιο, έβαλα βηματοδότη και έμεινα πάνω από μήνα στο νοσοκομείο. Βούιξε όλη η Ελλάδα ότι πέθανα, έπαιρναν την γυναίκα μου να της πουν συλλυπητήρια. Με πήραν κι εμένα και με ρωτήσαν και αν πέθανα», δήλωσε ο Ντίνος Καρύδης στηνεκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα».

«Έγινε παρεξήγηση με την Άννα Φόνσου, και εκείνη και ο Σπύρος Μπιμπίλας βοηθάνε τους ηθοποιούς. Τον Θοδωρή Αθερίδη τον εκτιμάω, είναι σούπερ ταλαντούχος, στο επόμενο έργο θα τον παρακαλέσω να γράψει έναν ρόλο, απλά να περνάω. Ήταν πολύ ωραία η συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και μπήκε ο Παπαμιχαήλ και τον είπα «μπάρμπα»» είπε.

Επίσης ο ηθοποίος μίλησε για την σύζυγό του καθώς και για την κόρη του Σμαράγδα Καρύδη.

«Με την σύζυγο μου γνωριστήκαμε στο ”Η κόρη μου η σοσιαλίστρια” και είμαστε 50 χρόνια μαζί. Δεν με αφήνει να φύγω. Η γυναίκα μου δεν ζήλευε, καμάρωνε όπως και εγώ», τόνισε ο Ντίνος Καρύδης.

«Με την Τζένη Καρέζη στην ”Ερωτική συμφωνία” ήταν και η κόρη μου 3 ετών. Όταν γεννήθηκε η Σμαράγδα, ήμουν περιοδεία στον Βόλο» συμπλήρωσε.