Τα όσα είπε ο Ατζούν στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για τη σχέση της με τον Κώστα Πηλαδάκη και για τις πρώην του που έχουν μπει στο Survivor σχολίασε η Μαρία Καλάβρια.

«Ο Κώστας Πηλαδάκης δεν έχει γνωριστεί ποτέ με τον Acun» ξεκαθάρισε η Μαρία Καλάβρια μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (27/4) στην εκπομπή του Alpha Happy Day.

«Ποιος δεν θα ένιωθε αμήχανα στη θέση της Ναυσικάς, όταν για κάποιο λόγο λένε και χρησιμοποιούν ότι είναι ίσως η δεύτερη σχέση του κυρίου Πηλαδάκη που μπαίνει μέσα στο Survivor; Ήταν τελείως άκομψο, δεν θα έπρεπε καν» είπε.

«Νομίζω ότι φέτος το Survivor έχει γίνει πολύ ριάλιτι, αλλά με άσχημο τρόπο, έχουν ξεφύγει φέτος, δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα και πρέπει οι παίκτες να είναι πάρα πολύ δυνατοί για να μπορούν να αντέξουν όλα αυτά που γίνονται εκεί» συμπλήρωσε η Μαρία Καλάβρια.

«Ναι, μίλησα με τον κύριο Πηλαδάκη, σίγουρα δεν του άρεσε καθόλου όλη αυτή η αναφορά που έγινε, δεν υπήρχε λόγος να γίνει. Ο Ατζούν μπορεί να αναφέρθηκε, αλλά σίγουρα, αυτό σας το λέω, δεν είναι φίλος του, δεν έχουν γνωριστεί ποτέ. Και όταν η Ναυσικά μπήκε στο Survivor ο Κώστας ήταν ο τελευταίος που το συζήτησε μαζί του, δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Είναι σίγουρο ότι δεν είναι φίλοι» επεσήμανε.

Ο διάλογος του Ατζούν με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Το βράδυ της Δευτέρας ο Ατζούν συνομιλώντας με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου εστίασε στον σύντροφό της Κώστα Πηλαδάκη που ήταν παλιότερα σε σχέση με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία είχε λάβει κι αυτή μέρος στο Survivor.

A.I.: Ναυσικά πώς είσαι; Είσαι πολύ αισιόδοξο κορίτσι αλλά ένα πράγμα πολύ ενδιαφέρον για εσένα είναι ότι το αγόρι σου, ο Κώστας -ένα πολύ καλό παιδί όπως μου λένε στην Ελλάδα κι ελπίζω να είστε μαζί πολλά χρόνια και να είστε χαρούμενοι- τον ξέρω πριν από εσένα.
Ν.Π.: Αλήθεια; Πώς κι έτσι;
Α.Ι.: Αλήθεια δεν ξέρεις; Στο πρώτο Survivor…
Ν.Π.: Οκ καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις αλλά δεν ήξερα ότι γνωρίζεστε προσωπικά.
A.I.: Όχι δεν τον ξέρω προσωπικά, τον ξέρω από εκεί αλλά σχεδόν κάθε χρόνο στέλνει κάποιο κορίτσι του στο παιχνίδι μας. Κώστα ελπίζω αυτή να είναι η τελευταία φορά. Τόσο όμορφο κορίτσι, σε παρακαλώ μείνε μαζί της κι είμαι σίγουρος ότι θα είσαι ευτυχισμένος. Εύχομαι πως δεν θα στείλεις άλλο κορίτσι στο επόμενα Survivor. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.
Ν.Π.: Έχει καλό γούστο.
Α.Ι.: Δεν αμφιβάλω.

Ο διάλογος τους ολοκληρώθηκε με γέλια από τους παίκτες του Survivor.